Om meg

Jeg har jobbet som fotograf, stylist og skribent i mer enn 15 år og har levert artikler til Norge og Europa til magasiner som Vakre Hjem & Interiør, Interiørmagasinet, Bonytt etc. Jeg hjelper i tillegg bedrifter med sosiale medier.

Jeg har grafisk utdanning og har jobbet i flere grafiske bedrifter. Jeg har også drevet eget forlag i 11 år og har hatt egen kursvirksomhet med mer enn 800 kursledere. Jeg er i tillegg grunnleggeren av Norsk Interiørskole.

Jeg har gitt ut ti bøker, blant annet tre interiørbøker Sanselig Sommer, Sanselig Jul og Sanselige Rom. Siste bok i rekken er Franciskas fristende kaker.

Jeg har alltid interessert meg for å bake og lage mat. Jeg har også vunnet Kakekrigen på kanal FEM/TV-Norge og har vært med i TV-programmet Hvem bor her.

Jeg er medarrangør av Gullfjæren Interiør Awards – (Influencer Award for interiørbransjen).

Vinner av Vixen Awards – Årets Interiør Influencer.

Jeg bor i en liten by litt sør for Oslo med mann, tvillinger og katt. Jeg er oppvokst i Danmark, men har bodd i Norge siden 1991. Jeg begynte å blogge i februar 2009.

Utdrag fra artikler:

klær_468Skjermbilde 2015-12-04 kl. 17.55.09artikler_02artikler_03artikler_06artikler_04artikler_05artikler_10artikler_11artikler_09artikler_01