Velkommen til Gullfjæren Interiør Awards!

Gullfjæren er Årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling men et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør.

Arrangementet avholdes lørdag 9. mars 2019, på et av Norges flotteste femstjerners hoteller – Continental hotel i hjertet av Oslo.

Klikk HER for å lese mer om arrangementet.

Følg oss gjerne  på Facebook for å være blant de første som får vite mer.
På instagram finner du oss som @gullfjaeren.
Husk å tagge bildene dine med #gullfjæren slik at vi finner deg.

Tusen takk til våre flotte sponsorer som er med på å gjøre arrangementet til noe helt spesielt.

Hovedsponsorer

Hardanger Bestikk er Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ligger i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Produktene deres bygger på gamle håndverkstradisjoner, samtidig som de hele tiden investerer i nytt produksjonsutstyr for å holde tritt med den teknologiske utviklingen. 

Klikk her for å se mer.

S.Heffermehl har agenturet på de to anerkjente svenske møbelmerkene Artwood og Englesson. Møblene fra Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære, der et rustikt og røft uttykk møter skandinavisk eleganse og kompromissløs håndverkskraft. Artwood har laget møbler siden 1969. I 2015 ble Englesson kåret til «Årets møbelleverandør», utnevnt av den svenske møbelbransjens organisasjn. Englesson ble etablert i Stockholm i 1966, og har egen tremøbel, stoppmøbel og sengefabrikk, der både møbler og senger lages for hånd av de beste materialer.

Klikk her for å se mer! 

Sponsorer

Flisekompaniet er en landsdekkende kjede innen fliser. Kjeden tilbyr et bredt vareutvalg av produkter til baderommet, uteplassen, naturstein og andre oppussingsprodukter til norske hjem.
Klikk her for å se mer!

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World. Vi er stolte av å ha Gullfjæren akkurat her.