Skummelt god Halloweenkake

Denne skummelt gode sjokoladekaken passer perfekt til en stor eller liten Halloween-fest. Den smaker ikke bare skummelt godt, den er også gøy å servere.🎃😈

Kaken er pyntet med en leke edderkopp og Halloween Oreokjeks. Hvis du bruker leker du har fra før kan det være fint å skylle dem i kokende vann og tørke dem godt før de brukes.

Våger du å smake?🎃💀👻

Her får du oppskriften:

Skummelt god Halloweenkake

Konfektkake
225 gram smør
400 sukker
60 g  bakekakao
2 teskjeer vaniljesukker
180 g hvetemel
3 egg
1 knivspiss salt

Sjokolademoussekrem
3 dl kremfløte
1 dl sukker
20 g bakekakao
1 teskje vaniljesukker

Pynt
1 pakke Oreokjeks gjerne Halloween

1 stor edderkopp

Sett stekeovnen på 175 grader varmluft.

Ha bakepapir i bunnen av en springform som er 20 cm i diameter. Smør bunn og sider.

Smelt smøret i mikroovnen eller en liten kasserolle.

Ha smøret i en stor skål. Tilsett sukker, bakekakao, vaniljesukker og salt. Rør alt godt sammen.

Tilsett eggene. Ha i melet. Rør til det ikke er klumper.

Hell røren i formen.

Stekes midt i ovnen i ca 25 minutter.

Det er viktig å følge med steketiden. Så snart den er fast på toppen og ikke lenger flytende, kan du ta den ut av ovnen. Stek den heller for lite enn for mye, da får du den beste konsistensen.

Ta den ut av ovnen og la den avkjøle.

Sett den i kjøleskapet en time eller natten over. Da får du en deilig kladdy konsistens.

Ta den ut av kjøleskapet 2 timer før servering. Slik at selve kaken får romtemperatur før du har på sjokolademoussen

Lag sjokolademousse-kremen.

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og pisk på middels hastighet, til du får konsistens som sjokolademousse.

Ha sjokolademoussen på kaken. Pynt med oreokjeks og edderkopp.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

 

Kylling med bacon og potetbåter (og super enkel og god saus)

Kylling med bacon og potetbåter med super enkel og god saus er skikkelig kosemat.

Jeg vet, verdens enkleste og beste saus høres jo litt mye ut. Men denne sausen har bare to ingredienser og den smaker virkelig helt fantastisk. Den er det perfekte tilbehøret til kylling med bacon og potetbåter.

Denne oppskriften egner seg godt til både Airfryer og vanlig stekeovn.

Her får du oppskriften:

Kylling med bacon og potetbåter
(2 personer)

Kylling med bacon
2 kyllingfileter
4 skiver bacon
Salt og pepper

Potetbåter
8-10 poteter
Litt olje
Salt og pepper

Saus
1 beger lettrømme (3 dl)
1/2 – 1 dl kyllingfond

Ha bacon rundt kyllingstykkene. Legg dem i Airfryer skuffen eller i en ildfast form om du bruker vanlig stekeovn. Skjær potetene i mindre båter, ha litt olje over og krydre både potetbåtene og kyllingstykkene med salt og pepper.

Velg kyllingfunksjonen på Airfryeren og juster tiden til 15 minutter. Trykk så på «Start». Sjekk at kyllingen er gjennomstekt og potetene sprø og gylne. Hvis ikke gir du dem noen minutter til.

Hvis du bruker vanlig stekeovn forvarmer du ovnen til 200 grader varmluft. Når den er varm setter du den ildfaste formen med kyllingfiletene og potetbåtene midt i ovnen og steker dem i 20 – 25 minutter til kyllingfiletene er gjennomstekte og potetene er sprø og gylne.

Lag sausen ved å blande lettrømme og kyllingfond. Det kan være forskjell på styrken av fond, smak derfor til. Varm forsiktig. Skal ikke koke, bare varmes.

Servér alt samtidig.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

 

Kule og søte halloweenkaker

Halloween 2

Har du lyst til å bake noe godt og kult til Halloween? Da kan jeg anbefale disse herlige kakene!

Her får du oppskriften:

Søte og småskumle Halloween cookies
ca. 18 stk

125 gram romtemperert smør
175 g peanøttsmør
75 g brunt sukker
125 g sukker
1 teskje vaniljesukker
1 stort egg
3 dl mel
1 teskje bakepulver
1 teskje salt
18 store sjokoladekuler Malteserkuler eller lignende. (jeg fikk ikke tak i det, så jeg brukte Toffifee, som jeg dyppet i smeltet sjokolade i stedet)
36 spiselige øyne, kan blant annet kjøpes hos Panduro Hobby
200 g mørk sjokolade, gjerne non temp sjokolade, som er sjokolade som er ferdig temperert, det gir en fin overflate på sjokoladen, men vanlig mørk sjokolade kan også brukes.

Sett ovnen på 175 grader.

Sett frem to bakebrett med bakepapir.

Ha romtemperert smør og peanøttsmør i en stor skål, miks til det er luftig. Ha i brunt sukker, sukker, vaniljesukker og egg og pisk et par minutter.

Bland mel, bakepulver og salt godt sammen med en håndvisp. Ha melblandingen i rørebollen og bland godt sammen, på lav hastighet, til du får en passe deig.

Rull deigen ut til ca 18 kuler, trykk dem litt flate, lag hull med sjokoladekulen eller Toffifee’n. De beholder formen veldig godt, lag derfor den formen du ønsker de skal ha.

Stekes i 10 – 15 minutter til de er gylne.

Sett dem over på en rist til avkjøling. Hvis du har det skikkelig travelt, slik som jeg hadde det, da jeg kom alt for sent i gang med å bake dem, er det bare å hive dem på en tallerken og rett i fryseren, da er det ferdig avkjølt på ca. 10 minutter. 🙂

Mens kakene steker smelter du sjokoladen. Jeg synes det enkleste er å smelte i mikroovnen på full styrke i 1 minutt først og så 30 sekunder et par ganger til alt er ferdig smeltet. Rør et par ganger underveis.

Hvis du heller ikke fikk tak i store sjokoladekuler, dypper du Toffifee’ne i sjokolade. Det er enklest om du bruker en gaffel til å ha dem på og en skje til å helle sjokoladen over. Sett dem på en liten rist, slik at sjokoladen kan dryppe av. Etter et per sekunder kan du sette øynene på plass, hold dem litt til du kjenner at de sitter. La hodene tørke godt før du setter dem på kakene, ellers blir det bare kliss.

Ha resten av sjokoladen i et lite kremmerhus. Klipp et lite hull og tegn på benene til edderkoppene. Plasser de ferdige hodene på kroppene med en gang før sjokoladebeinene stivner.

Hvis du fikk tak i store sjokoladekuler limer du øynene på med litt sjokolade.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

 

Verdens beste oreokake

«Jeg har bare ett ord å komme med! HALLELUJA! ­Enkel kake å lage og fantastisk gode smaker ­sammen!»

– Veldig hyggelig med slike tilbakemeldinger.

Dette er en drøm av en kake som det finnes mange varianter av.
Denne oppskriften har hjemmelaget sjokolademousse og smaker helt himmelsk.

Her får du oppskriften:

Verdens beste Oreo kake

Ca. 24 stykker

Bunn
2 pakker Oreo-kjeks (28 oreokjeks – 308 g)
100 g smeltet smør

Sjokolademousse
3 dl kremfløte*
100 g sukker
25 g bakekakao*
1/2 teskje vaniljesukker

Oreofyll og kremfyll
225 g Philadelphia kremost naturell
2,5 dl melis*
7 Oreokjeks ca 75 g
3 dl kremfløte*
1 teskje vaniljesukker

Pynt
7 Oreokjeks ca 75 g

Start med å lage bunnen:

Grovhakk 7 Oreokjeks til pynt, sett dem til side.

Knus 2 1/2 pakke (35 stk) Oreo-kjeks i en food processor eller lignende (Du kan også ha dem i en kraftig plastpose (for eksempel ziplock) og knuse dem forsiktig med en flaske eller lignende). Sett til side ca 1,5 dl knuste kjeks til Oreofyllet.

Smelt smøret og rør det sammen med resten av kjeks­smulene. Ha blandingen i en liten langpanne på ca. 20 x 30 cm (Du kan også bruke en rund form om du ønsker bruk da en form på ca 26 cm i diameter. Press den lett sammen mot bunnen.

Lag sjokolademoussen:

Ha alle ingrediensene til sjokolademoussen i en kjøkkenmaskin og pisk til du får konsistens som sjokolademousse.

Ha sjokolademoussen over kaken.

Lag Oreofyllet og kremfyllet:

Miks kremosten med melis til en luftig masse. Ha det i en egen skål.

Stivpisk kremfløten (3 dl), bland ca. en tredjedel av kremen med kremostblandingen og 1,5 dl knuste Oreokjeks som du satte til side tidligere.

Bland ­resten av kremen med vaniljesukker. Ha først Oreofyllet og så kremfyllet på kaken.

Dryss over de grovhakkede Oreokjeksene til pynt.

La kaken stå kaldt til den skal serveres.

*Info til mine danske læsere: Kremfløte er piskefløde, melis er flormelis.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

 

Kjempegod festkake med en overraskelse

Dette er en kake som er artig å servere. Den ser ut som en vanlig høy og flott sjokoladekake, men de fleste blir overrasket når de ser hva som gjemmer seg inne i kaken. Den er også enklere å lage enn den ser ut for.

Da jeg skulle lage kakeboken min var det viktig for meg at alle kakene ble testbakt av andre i tillegg til meg selv, for å være sikker på at oppskriftene var helt som de skulle. Det var selveste Ed Fajardo, vinneren av den første sesongen av Kakekrigen, som testbakte denne kaken. Her ser du hva han skrev om den:

Kaken er utrolig flott med sine fire lag i ulike farger. Men smaken er likevel det aller beste! Fra den første biten av delikat vaniljekake til den mørke mystiske smaken av sjokoladekake. Denne kaken er rett og slett bare såååååå deilig!

Ombre sjokoladekake
10 – 12 personer

Vanilje og sjokoladebunn
200 g smeltet smør
4 egg
300 g sukker (erstatt gjerne halvparten med muscovadosukker eller brun sukker for en rund og god smak)
1½ dl rømme eller Creme Fraiche
2 teskjeer vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
200 g mel
2 teskjeer bakepulver (strøkne)
½ teskje salt

I tillegg til sjokoladebunnen
40 gram bakekakao

Karamell og karamell-sjokoladebunn
200 g smeltet smør
4 egg
300 g muscovadosukker
1½ dl rømme eller lettrømme
2 teskjeer vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
Ev. 1 teskje kaffepulver (Nescafé eller lignende) rørt ut i 2 ts vann
200 g mel
2 teskjeer bakepulver (strøkne)
½ teskje salt

I tillegg til karamell-sjokoladebunnen
10 gram bakekakao

Vaniljefyll og sjokoladekrem
375 g mykt smør
375 g Philadelphia naturell
540 g melis*
3 teskjeer vaniljesukker

I tillegg til sjokoladekremen
100–125 g bakekakao* (alt etter hvor kraftig sjokoladesmak du ønsker)

Sett ovnen på 175 grader varmluft.

Smør to runde former på sidene (ca. 21 cm i diameter) og ha bakepapir i bunnen.

Start med å lage vanilje og sjokoladebunnen.
Smelt smøret og sett det til side. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis (det tar 4–5 minutter). Rør forsiktig inn rømme, det smeltede smøret og vaniljeekstrakt/vaniljesukker.

Ha de tørre ingrediensene (utenom kakaopulveret) i en egen bolle. Bland godt sammen med en stor visp. Vend forsiktig inn de tørre ingrediensene med en slikkepott.

Del røren i to. Tilsett siktet bakekakao i den ene formen (den blir til sjokoladebunnen). Ha røren i formene. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i 15–20 minutter. Test med en kakepinne eller gaffel underveis, og ta kakene ut når deigen ikke lenger fester seg.

Når kakene er ferdige, flyttes de over på to tallerkener. Behold bakepapiret i bunnen slik at bunnene ikke fester seg til tallerkenen. Dekk med et kjøkkenhåndkle slik at det holdes på fuktigheten.

Mens de første kakene stekes, lager du røren til karamell- og sjokolade-karamellbunnene.

Smelt smøret og sett det til side. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis (det tar 4–5 minutter). Rør forsiktig inn rømme, det smeltede smøret og vaniljeekstrakt/vaniljesukker.

Ha de tørre ingrediensene (utenom kakaopulveret) i en egen bolle. Bland godt sammen med en stor visp. Vend forsiktig inn de tørre ingrediensene med en slikkepott.

Del røren i to. Tilsett siktet bakekakao i den ene formen (den blir til karamell-sjokoladebunnen).

Flytt også disse bunnene over på to tallerkener og dekk med et kjøkkenhåndkle. Når kakebunnene er avkjølt, kan du dekke dem med aluminiumsfolie og sette dem kaldt. Bunnene kan gjerne lages dagen før.

Lag vaniljefyllet og sjokoladekremen. Rør mykt smør med melis og vaniljesukker i 5 minutter med full styrke. Det gjør at frostingen blir hvit og fjerner melissmaken.

Vend forsiktig inn kremost i smør- og melisblandingen med en slikkepott til du har en jevn og myk frosting. Del kremen i to. Bruk vaniljefyllet til å legge sammen kaken.

Lag sjokoladekremen ved å sikte i bakekakao i halvparten av kremen. Rør forsiktig til du får en jevn krem. Tilsett ev. en skje med fløte eller melk hvis kremen virker tørr.

Smør et tynt lag med sjokoladekrem rundt kaken. Sett kaken i kjøleskapet i 15–20 minutter til kremen har satt seg. Ha på resten av sjokoladekremen på topp og sider, og lag gjerne et fint mønster med en spatel.

Smaker best servert ved romtemperatur.

*Info til mine danske læsere: Melis er flormelis og bakekakao er kakao man bruger til bagning, altså ikke Oboy eller lignende.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

 

Heksefingre til Halloween

Halloween_02

Nå er det ikke lenge til Halloween. Disse ekle heksefingrene er noe av det mest populære jeg har delt ut. Ungene elsker dem og de er super enkle og raske å lage.

Ekle heksefingre

Ca 35 stk

200 g romtemperert smør
200 g sukker
1 lite egg
1 teskje vaniljesukker
450 g hvetemel
100 g hakket Daim sjokolade (2 doble Daim)
Mandler i skiver

Sett ovnen på 180 grader.

Rør smør og sukker luftig. Ha i resten av ingrediensene (utenom mandler i skiver). Sett deigen kaldt et kvarters tid.

Viktig! Ha i så mye mel at du får en ganske fast deig. Ellers vil de kunne flyte ut når de blir stekt. Det kan være forskjell på mel, prøv deg derfor frem.

Bak gjerne en prøvekake først. Hvis den flyter ut kan du ha i mer mel eller sette deigen kaldt litt til.

Trill fingre, og bruk en kniv til å lage streker på tvers. Ha en skivet mandel på hver.

Legg dem på bakeplater med bakepapir.

Stekes på varmluft 180 grader midt i ovnen, i ca 10 minutter eller til de er gylne.

De er holdbare i flere uker, oppbevares i kakeboks.

Halloween_02

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

 

Ostebomber – rundstykker med deilig fyll av ost

Har du smakt ostebomber? Rundstykker med deilig fyll av ost? Det er bare SÅ godt. Denne oppskriften er i tillegg kjempeenkel. Ingen elting, ingen etterheving og ingen utrulling. Enklere blir det nesten ikke.

De holder seg ferske lenge, og egner seg også godt til å fryse.

Her får du oppskriften:

Ostebomber
20 stk

10 dl lillefingervarmt vann
1 pk gjær (fersk gjær eller tørrgjær)
1 1/2 teskje salt
1 spiseskjee sukker
1 dl smeltet smør eller nøytral olje
400 g havregryn
ev. 100 linfrø
ca 800 g hvetemel (eller til du får en fast deig)
200 gram ost, for eksempel Norvegia eller lignende*
Litt provencekrydder eller lignende

Bland sammen lunkent vann og gjær. Tilsett resten av ingrediensene, utenom osten og provencekrydder.

Bland deigen sammen med en tre-skje til du får en forholdsvis fast deig. Den trenger ikke henge helt sammen og du trenger ikke elte deigen.

Sett deigen til heving i ca 40 minutter et varmt sted. Dekk skålen med et lokk eller plastfilm.

Del deigen i to. Ha den ene halvparten i en langpanne som er dekket med bakepapir. Trykk deigen ut i kantene.

Ha på ost. Du kan enten bruke revet ost, ost i skiver eller begge deler.

Ha over resten av deigen og trykk den ut i kantene. Ha på litt revet ost og Provencekrydder på toppen.

Bruk en pizzaskjærer til å dele deigen opp i 20 ruter, og sett den rett i ovnen.

Stekes ved 210 grader, midt i ovnen, i ca 20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.

Serveres varme rett fra ovnen.

De er perfekte å lage i helgen. Da har du rundstykker til matpakken i flere dager fremover.

*Info til mine danske læsere. Norvegia tilsvarer den danske Danbo. Men brug den ost du selv bedst kan lide.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

 

Fløtegratinerte poteter med bacon

Jeg har fått en ny favoritt! Du vet slike matretter man serverer igjen og igjen når man får gjester. Både fordi de både passer seg selv, mens man holder på med andre ting, og fordi de smaker kjempegodt. – Denne retten ser i tillegg kul ut. What’s not to like!

Den er perfekt som tilbehør til all slags kjøtt, men kan også spises som hovedrett for eksempel med en god salat til.

Her får du oppskriften: (Hovedrett til tre-fire og tilbehør til fire-fem personer).

Fløtegratinerte potetroser med bacon og hvitløk

1 kg mandelpoteter eller lignende
600 g bacon i skiver (4-5 pakker)
3 dl matfløte
1 dl fond (kjøtt eller grønsaksfond)
1-2 fedd hvitløk
50 g smør
Salt og pepper
2 spiseskjeer tørket Provence krydder eller oregano
En håndfull hakket fersk persille

Slik gjør du:

Skjær potetene i tynne skiver. Bruk gjerne en osteskjærer/mandolin, eller en skarp kniv.

Legg baconskivene på et skjærebrett. Legg potetskivene i en rekke på hver baconskive. Rull forsiktig og brett litt av baconskiven under rosen slik at den holder potetskivene på plass.

Ha dem i en form som er ca 28 cm i diameter. Fortsett til hele formen er full.

Bland fløte med fond, presset hvitløk, Provence krydder og hakket persille. Ha fløteblandingen over potetene.

Pensle med smeltet smør og ha på litt salt og pepper. Dryss gjerne over litt ekstra persille.

Stekes midt i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 – 40 minutter.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

 

Verdens beste sjokoladefondant

Er du glad i sjokoladefondant?

Det er uten tvil noe av det beste jeg vet! Denne oppskriften har jeg hatt i mer enn 20 år, og det er etter min mening Verdens beste sjokoladefondant.

Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg om det er best med nypisket krem eller en god vaniljeis. Hva liker du best?

Jeg må ha bær til, blåbær gir en flott farge til den mørke sjokoladen og gir en kjempegod smak. Men bringebær og jordbær er også skikkelig godt.

Mmm, nå fikk jeg lyst på sjokoladefondant.

Perfekt å servere som en god avslutning på en god middag. Det meste kan gjøres klart i god tid.

Her får du oppskriften:

Verdens beste sjokoladefondant
6 stk

Sjokoladefondant
4 egg
60 g sukker
200 g mørk sjokolade
180 g smør
80 g hvetemel

Tilbehør
Pisket krem* eller is
Bær, blåbær, jordbær, bringebær er godt til.

Pynt
Litt bakekakao*

Sett ovnen på 200 grader.

Ha sukker og egg i en stor skål, pisk sammen.

Hakk sjokoladen i mindre biter.

Smelt smøret i mikrobølgeovn eller i en kasserolle. Ha den hakkede sjokoladen i smøret og rør til sjokoladen smelter.

Ha sjokoladeblandingen i skålen med egg og sukker. Tilsett mel og rør alt godt sammen.

Fyll røren i stive store muffinsformer. Jeg pleier å ha to stk om gangen, slik at de blir ekstra stive.

Stekes midt i ovnen med varmluft eller over- og undervarme i ca 6 minutter.

Hele hemmeligheten med Sjokoladefondant er å ikke steke dem for mye. Følg derfor godt med.

Jeg tar dem ut av ovnen så snart topp og sider er blitt faste. Det er bedre å steke dem for lite enn for mye.

Serveres med is eller pisket krem og bær.

Gjør klar tallerkener med tilbehør før du steker sjokoladefondantene, da er det enklere å servere med en gang de er tatt ut av ovnen.

Tips: Hvis du ønsker å gjøre alt klart før gjestene kommer og bare steke opp rett før servering, kan du la røren stå i kjøleskapet. Bare ta den frem en times tid før servering slik at den får romtemperatur før du steker dem. Da får du best resultat. Ovnen må være 200 grader varm før du setter dem inn.

Hvis du skulle glemme å ta frem røren, går det bra det også, da steker du dem bare litt ekstra.

Info til mine danske læsere: Bakekakao er kakao man bruger til bagning, altså ikke Oboy eller lignende. Pisket krem er flødeskum.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

 

Brownie Cookies til Halloween

Har du prøvd Brownie-Cookies? Den perfekte blandingen av sprø cookies utenpå med myk brownie inni. Det er fantastisk godt, og med sukkerøyne blir det kule monster-cookies som passer perfekt til Halloween.

De er veldig enkle å lage også. Bare pass på at du pisker egg og sukker godt og ikke steker dem for mye.

Her får du oppskriften:

Brownie Cookies
(18 stk)

2 egg
125 g brun farin eller vanlig hvitt sukker
200 g mørk sjokolade (gjerne Odense)
120 g smør
240 g mel
1 teskje bakepulver
15 g bakekakao
en stor klype salt
36 sukkerøyne (fåes blant annet på Jernia)

Forvarm Airfryeren eller stekeovnen. (180 grader).

Pisk egg og sukker til eggedosis. (Det tar 5-6 minutter på full styrke).

Skjær sjokoladen i mindre biter. Smelt smøret og ha sjokoladestykkene i. Rør til sjokoladen er helt smeltet.

Hell sjokoladeblandingen i eggedosisen. Bland de tørre ingrediensene sammen og tilsett dem.

Brett forsiktig og raskt deigen sammen.

Bruk en spiseskje og lag kuler av deigen som er ca 5 cm i diameter. Legg dem på bakepapir i Airfryeren eller på en bakeplate.

Stekes ca 10 minutter på 180 grader. Det skal stekes akkurat så mye at de får sprekker på overflaten, men så lite at de fortsatt er myke inni.

Jeg anbefaler å steke en prøve-cookie for å sjekke hvor lang tid du trenger i din ovn.

Sett på sukkerøynene mens cookiesene fortsatt er varme og myke. Plassér dem slik at en av sprekkene ser ut som munn.

Tips: Bruk en kakeform eller et glass som er litt større en cookiesen. Med en gang de kommer ut av ovnen plasserer du den rundt dem og beveger den i runde bevegelser på bakeplaten. Da vil du få helt runde cookies.

   

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂