Verdens beste Daim iskake – Svigermors oppskrift

Daim iskake_2

Det er mange som har spurt etter svigermors oppskrift på Verdens beste Daimiskake.

Jeg er helt sikker på at det er mange som har gode og snille svigermødre, men jeg har virkelig vært ekstra heldig med min!

Hun er en av de snilleste og mest godhjertede menneskene jeg har møtt. Hun stiller opp for alle og har alltid noe positivt å si.

Helt fra den første dagen jeg møtte henne, som nå er snart 19 år siden, har hun hatt en helt spesiell plass i hjertet mitt.

Svigermoren min lager også verdens beste Daim-iskake!

Det er ikke tull! Dette er virkelig noe av det beste jeg vet, og jeg gleder meg alltid stort hver gang hun serverer den.

Jeg har, utrolig nok, klart å få henne til å røpe den hemmelige oppskriften hennes, og best av alt, jeg har fått lov til å dele den med dere!

Her får dere den, rett fra kjøkkenskuffen til svigermor.

Jeg har skrevet den opp litt mer detaljert, slik at den skal være så enkel som mulig å skjønne.

Hvis du ønsker den glutenfri er det bare å unngå å ha i hvetemel. 🙂

Dette er en skikkelig klassiker, som er perfekt når man får gjester, siden alt kan gjøres ferdig i god tid i forveien. Og hvem liker vel ikke Daim-iskake?

Daim iskake_1

Svigermors Daim-iskake
6-8 personer

Bunn
6 eggehviter
150 g sukker
150 g finmalte mandler eller hasselnøtter
2 spiseskjeer hvetemel
1/2 teskje bakepulver

Is
6 eggeplommer
100 g sukker
5 dl kremfløte*
1 teskje vaniljesukker
1/2 – 1 spiseskje pulverkaffe, Nescafé eller lignende
1-3 pakker doble Daim sjokolader (alt etter hvor mye Daim du liker i kaken)

Sett ovnen på 180 grader.

Smør en form på 22-24 cm i diameter.

Del eggene og gjem eggeplommene til isen.

Pisk eggehvitene halvstive på middels hastighet. Tilsett sukkeret litt om gangen og øk hastigheten. Piskes stivt.

Bland sammen malte mandler (eller hasselnøtter), mel og bakepulver i en skål.

Dryss melblandingen over de stivpiskede eggehvitene, og bland dem forsiktig sammen.

Ha alt i den smurte formen. Stekes midt i ovnen i ca 20 minutter, eller til bunnen er gyllen og gjennomstekt.

Avkjøl kaken i formen. Ta den avkjølte bunnen ut av formen, og legg den på et glassfat eller lignende.

Sett kakeformringen på igjen, og fest den rundt bunnen, slik at det blir plass til isen ovenpå kaken.

Hakk Daim sjokoladen. Ta litt fra til pynt

Lag isen ved å piske eggeplommer og sukker til eggedosis. Det tar ca 5 minutter på full styrke.

Pisk fløten til krem sammen med vaniljesukker og pulverkaffe (ikke lag kaffe av det, bare bland pulverkaffen rett i) og bland sammen med eggedosis. Ha i den hakkede Daim sjokoladen.

Ha ismassen i formen, dryss med resten av Daim sjokoladen og la den stå i fryseren i minimum 3 timer.

Ta den frem minst en halv time før servering.

*Info til mine danske læsere: Kremfløte er piskefløde. 🙂

Daim iskake_4Daim iskake_5

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Ny stor konkurranse! Vinn to flotte viskosetepper fra InHouse

Annonse

Da er vinnerne trukket.

Vinnerne ble:

Randi Næss Larsen og Astri Storøy

Gratulerer så mye!

Tusen takk til alle som var med i konkurransen 😊🎄

—-

Et teppe kan være et smykke i rommet, det kan være det som binder interiøret sammen og det kan være prikken over i-en.

Nå kan du vinne et flott Viskose teppe «Charles eller Belize» i størrelsen 160 x 230 fra InHouse. Verdi 5895,- per stk.

Charles er håndknytt i 100 % bambus, et bærekraftig materiale. Belize er et vakkert og tidsriktig teppe i håndvevet viskose. Viskoseteppene er fløyelsmyke og med et elegant skinn. Du kan velge mellom flere flotte farger.

Vi trekker to vinnere som får hvert sitt teppe.

InHouse er Norges ledende leverandør av tepper, produktene deres finnes i utvalgte møbel- og interiørforhandlere over hele landet.

Vi er stolte av å ha InHouse som sponsor til Gullfjæren Interiør Awards.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik InHouse på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. Klikk HER.

Vinneren trekkes 5. desember.

Lykke til!

InHouse har et svært stort utvalg av tepper. De har faktisk mer enn 100 000 tepper på lageret deres som ligger i Gjerdrum!

Klikk her for å se mer av utvalget deres.

Jeg har selv valgt teppet Charles i fargen grå og er kjempefornøyd med det. Her ser du litt bilder fra stua vår.

Her ser du litt flere bilder av teppet Charles.

Foto: Inhouse/Franciska Munck-Johansen

Du kan også delta i konkurransen hos @inspirasjonsguidennorge eller på @gullfjaeren. For ekstra vinnersjanser kan du også delta på Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Vil du vinne eksklusiv Karen Blixen julepynt?

Annonse

I samarbeid med Eiendomsmegler Krogsveen gir jeg nå bort en pakke med eksklusiv Karen Blixen julepynt i forgylt eller forsølvet fra Rosendahl. Verdi opptil kr. 1594,- per pakke.

Jeg trekker to vinnere som får 6 ornamenter (2 kuler, 2 engler og 2 stjerner) hver.
Hva vil du helst ha, forgylt eller forsølvet?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Krogsveen på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv GULL eller SØLV i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. Klikk HER:

Vinnerne trekkes 9. desember.

Masse lykke til!

Karen Blixens jul er en serie av dekorativ og fantasifull julepynt, enten forgylt med 24 karat gull eller forsølvet med sterlingsølv. Her finner du små og store figurer til oppheng på juletreet, fra taket eller i vinduet samt stemningsfulle dekorasjoner til bordet.

I følge Norsk Kundebarometer, har Krogsveen de mest fornøyde og lojale kundene blant eiendomsmeglerne. For andre året på rad!

Krogsveen har spesialisert seg på eiendomsmegling siden 1975. De har 315 ansatte fordelt på 51 meglerkontorer og mer enn 40 års erfaring har lært dem å ikke overlate noe til tilfeldighetene. De har gjennomprøvde systemer for alt. Det sikrer kompetanse i alle ledd og gjør det mulig å følge opp flere tusen potensielle kjøpere på en god måte. Kanskje det er derfor de har så mange fornøyde kunder.

De har blant annet et eget boligsøkerregister som hjelper deg til å finne akkurat din drømmebolig. Du kan også få din egen boligkjøpsrådgiver som kan hjelpe deg i hele prosessen. Se mer HER.

Du slipper også å stresse med vasking, lagring, flytting og transport. Krogsveen fikser alt! Og best av alt? Ikke dyrere, bare enklere.

De har også en utrolig praktisk lynvurdering, som kan gi deg en verdivurdering av boligen din på noen få minutter. Du vil også få hjelp gjennom hele prosessen, slik at det å selge bolig blir enkelt og trygt. Se mer HER.

Foto:Rosendahl/Krogsveen.

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Verdens beste kyllingsuppe med bacon

Det er kaldt og blåsende ute, og hva er vel bedre enn å lage en skikkelig god og varm høstsuppe?

Jeg elsker suppe. Det minner meg om da jeg var liten og når vi hadde vært ute og gått lang tur. Den deilige følelsen av å være kald i kroppen og rød i kinnene og komme inn i varmen og sette seg rundt bordet hele familien, med god tid til hverandre og noe godt og varmt å spise. Det var kos det.

Jeg var ofte hos farmor og farfar i skoleferiene. De hadde et lite hus i Sverige. Her var det verken innlagt vann eller elektrisitet og det var noe av det koseligste jeg visste. Det var fyr i peisen, oljelamper på veggene og stearinlys på bordene. Vi var var ofte mange rundt bordet og farmor tryllet frem den deiligste maten.

En god varm suppe er derfor noe av det koseligste jeg kan tenke meg. Og gjerne med dempet belysning og masse stearinlys (og selvfølgelig mobilfri sone).

Dette er en av mine absolutte favorittsupper. Det er virkelig Verdens beste kyllingsuppe. Deilig kremet, god og fyldig smak av kylling og grønnsaker, toppet med ris og sprøstekt bacon. Det blir ikke mye bedre enn det.

At den i tillegg er veldig enkel å lage og kan gjøres ferdig i god tid, og bare varmes opp når man kommer hjem, gjør dette til den perfekte høstmaten.

Her får du oppskriften:

Verdens beste kyllingsuppe med sprøstekt bacon
4 personer

400 g bacon
1 stekt kylling
5 gulrøtter
4 store sjalottløk (ca 250 g)
1-2 fedd hvitløk
5 selleristenger
2 rød paprika
1 pakke vårløk
8 dl kokende vann
6 ‘kylling fond cups, eller annen god kyllingbuljong
4-5 dl matfløte
Salt og pepper
125 g ris, gjerne en blanding av basmati og villris

Tilbehør
8 tynne skiver godt lyst brød
Smør til brødet og steking

Start med å steke bacon. (Før stekte jeg bacon i stekepannen, men det var inntil jeg prøvde å steke det i ovn for første gang. Det er så mye enklere!) Bare legg ut baconskivene på stekeplaten med bakepapir under. Stek i ca 10 minutter ved 200 grader til de er ferdig stekt, da får du perfekt sprøstekt bacon uten masse søl. La de dryppe av på tørkepapir.

Pill den ferdigstekte kyllingen. Du kan selvfølgelig også steke opp kylling selv eller bruke biter av kylling. Gjør det du synes er enklest. Sett kyllingkjøttet til side.

Skjær grønnsakene i mindre biter og stek dem på middels varme i noen minutter i en stor gryte med litt smør.

Ha i vann, fond eller buljong og matfløte. Kok opp suppen og la den koke et par minutter til den er blitt kremet og god. Smak til med salt og pepper.

Kok opp risen. Jeg synes det er enklest å bruke poseris. Til denne oppskriften trenger du én pose á ca 125 g.

Som tilbehør kan du ha skiver av godt brød eller lage disse supergode suppestengene.

De er svært enkle å lage. Skjær 8 tynne skiver brød. Ha på smør på begge sider og stek dem i sandwichjern eller i stekeovnen på 225 grader til de er gylne.

Server suppen rykende varm med ris, kyllingbiter og bacon.

Suppen egner seg godt til frysing. Hvis det blir noe igjen da. 😉

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Super enkel og kjempegod sjokoladekake

Av og til ER det enkleste det beste. Som i denne kaken som er en veldig enkel, men super god sjokoladekake lagt sammen med pisket krem med sjokoladebiter. Det blir ikke mye bedre enn dette.

Det er enkelt å variere kaken også. Bruk andre typer sjokolade som Daim, Snickers og lignende. Pynt med bær eller frukt og vips har du en helt annen kake.

Super enkel og super god sjokoladekake

Sjokoladekake
200 g smeltet smør
4 egg
300 g sukker (erstatt gjerne halvparten med muscovadosukker eller brunt sukker for en rund og god smak)
1½ dl rømme, lettrømme eller Creme Fraiche
2 teskjeer vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
1 teskje frysetørket kaffepulver, (Nescafé eller lignende) rørt ut i 2 teskjeer vann. Du vil ikke smake kaffen, den vil bare forsterke sjokoladesmaken.
200 g mel
80 g bakekakao*
2 teskjeer bakepulver (strøkne)
½ teskje salt

Fyll
4 dl kremfløte*
1½ teskje vaniljesukker
50 g mørk sjokolade

Pynt
50 g mørk sjokolade

Sett ovnen på 175 grader.
Smør to runde springformer på sidene (ca. 21 cm i diameter) og ha bakepapir i bunnen.
Smelt smøret og sett det til side.
Pisk egg og sukker luftig (det tar 4–5 minutter). Rør forsiktig inn rømme eller Creme Fraiche, det smeltede smøret, vaniljeekstrakt/sukker og kaffepulver rørt ut i vann. Ha de tørre ingrediensene i en egen bolle. Bland dem godt sammen med en stor visp.
Vend forsiktig inn de tørre ingrediensene.
Ha røren i formene. Stekes midt i ovnen ved 175 grader i 20-25 minutter. Test med en kakepinne eller gaffel underveis, og ta kakene ut når deigen ikke lenger fester seg.
La kakene avkjøles med en tallerken over formene. Det gjør at kakene beholder fuktigheten. Sett dem eventuelt i kjøleskapet hvis du ønsker det skal gå raskere. Bunnene kan lages dagen før.
Visp kremen, tilsett vaniljesukker og hakket sjokolade.
Legg sammen kaken med krem i midten og på toppen. Pynt med hakket sjokolade.
*Info til mine danske læsere: Bakekakao er kakao som bruges til bagning, altså ikke Oboy eller lignende. Kremfløte er piskefløde.
 

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Ny stor konkurranse – vinn 2 gavekort til en verdi av 1500,- til Porsgrunds Porselænsfabrik

Annonse

Da er vinnerne av gavekortet trukket.

Vinnerne ble Sonja Hoff Borgersen og Liv Synnøve Sund

Gratulerer så mye.🥳

Vinnerne er kontaktet direkte.

Tusen takk til alle som deltok.🤗🎄❄️

—-

Vi er stolte av å ha Porsgrunds Porselænsfabrik som sponsor til Gullfjæren Interiør Awards, og vi har vært så heldige å få lov til å gi bort 2 gavekort på hele 1500,- som kan brukes til alt i nettbutikken deres. Se hva du kan velge mellom her.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Porsgrund på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook.

Vinneren trekkes 21. november.

Lykke til!

Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i 1885, og er kjent for et sterkt fokus på design, håndverk og kvalitet. Porsgrunds Porselænsfabrik forvalter og formidler en betydelig historie og høyt verdsatt kulturarv, men de satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design for å møte framtidens behov.

De har blant annet utrolig mange flotte serviser. Her ser du fire av servisene deres.

Spire er et klassisk og tidløst servise som du kan ha glede av i generasjoner. Det er et tidløst servise som passer til alle typer borddekkinger fra den klassiske til den mer 7moderne og minimalistiske.

Porsgrunds Porselænsfabriks designere, Nora O. Krogh og Christian Svinddal har designet nye former til en revitalisering av Spire. Serviset er tilpasset en moderne hverdag og de aller fleste delene er tegnet på nytt. Formspråket og dekoren er tro mot Konrad Galaaens konsept der samspillet mellom form og dekor er sentralt.

Se hele serviset her:

Det nye serviset Dompap er utviklet med den norske vinteren i tankene. Hva er vel koseligere enn en liten, lubben, rød fugl på en rimfrostet gren? Den fargesterke dompapen er et kjærkomment syn i det hvite vinterlandskapet. Fuglens rødfarge synes godt på en bakgrunn inspirert av kalde klare dager, blekt dempet vinterlys og bare grener. Dompap er et servise laget av elegant benporselen med små detaljer i ekte platina.
Se hele serviset her.

Bogstad Strå er et av Porsgrunds eldste og mest tradisjonsrike servise. Dekoren er håndmalt av Porsgrunds beste porselensmalere, i god tråd med gammel tradisjon og design. Dekoren blir omtalt blant fagfolk som “evighetsmønsteret”, og er antatt å være ett av verdens eldste porselensmønster. Vi i Porsgrund er stolte over å ha podusert dette service helt siden produksjonen startet i 1887.

Maxistrå er Porsgrunds moderniserte maxiversjon av det evigvarende stråmønsteret fra 1700tallet. MaxiStrå har forstørrede enkeltelementer hentet fra vårt eget håndmalte Stråmønster. Formen er tidløs, funksjonell og lar seg godt kombinere med både det trendy MaxiSort og med det klassiske MiniStrå. Maxistrå er designet av Trond Hansen og Ragnhild Wik og lansert i 2005.

Se hele Bogstadstrå-serien her. Se hele Maxistrå-serien her.

Foto: @ranli_

Porsgrunds Porselænsfabriks sagnomsuste nissestreker ble tegnet i 1898 av fabrikkeierens 14/15 årige datter Sigrid Rachlev. Dekoren er basert på de ekte norske og skøyeraktige fjøsnissene og har med årene blitt en del av den norske kulturarv. Hver jul dukker nissene opp i tusenvis av norske hjem og skaper nye tradisjoner, generasjon etter generasjon.

Se hele serien her.

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Marianne Haga Kinder@inspirasjonsguiden og @gullfjaeren.

For større vinnersjanser kan du også  delta i konkurransen her:

Denne konkurransen arrangeres i samarbeid med Porsgrunds Porselænsfabrik, den er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Foto: Porsgrunds Porselænsfabrik/@ranli_

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Lyst på noe godt? Prøv varm kakao med Smore’s!

Det er høst, kaldt og blåsende ute. Men hva gjør vel det, når man kan kose seg inne? Denne varm kakao med S’mores er To Die For! Den må du bare prøve!

Gøy å servere for barna også, eller som en dessert.

Den er også super enkel å lage. Lag varm kakao som vanlig. Ha den i store kopper. Topp med Marshmallows og knuste kjeks (Digestive eller lignende).

Hvis du vil gjøre den ekstra fancy, kan du bruke gassbrenner for å brenne Marshmallowsene. Men det er ikke nødvendig. Bare sørg for at kakaoen er skikkelig varm, da vil Marshmallowsene smelte.

Topp med litt sjokoladesaus.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

God gammeldags grønnsaksuppe – perfekt høstmat

 
Noe av det beste jeg vet, når høsten kommer, er deilige varme hjemmelagde supper! Perfekt etter en lang tur i skogen eller en dag ute i frisk høstluft.
Akkurat nå lager du den aller beste grønnsaksuppen. Rett og slett fordi de norske grønnsakene er på sitt allerbeste. Man får mange gode norske grønnsaker i matbutikkene nå, og er du så heldig å ha en gård i nærheten er det et ekstra pluss.
Vi drar ofte innom den lokale gården vår. Man kan plukke mais selv, og her selger de også helt fantastiske grønnsaker som akkurat er dratt opp av jorden. Se bare her, ser det ikke godt ut?

Dette er min favoritt-oppskrift. Den kan variereres etter hvilke grønnsaker du får tak i, og hva du liker best. Det er bare å prøve seg litt frem. Det viktigste er at det er god kvalitet på grønnsakene.

Det er også godt med kjøttsuppe som har kokt lenge, slik at kjøttet blir helt mørt. Sammen med deilige høstgrønnsaker er det også en stor favoritt. Klikk HER for å få oppskriften på god gammeldags hjemmelaget kjøttsuppe.

Grønnsaksuppe
Til fire personer

2 liter vann
2 buljongtern eller grønnsaksfond
4 gulrøtter
200 g kålrot
1 persillerot
1 sellerirot
8 – 10 mellomstore poteter
2 store purrer
2 store gule løk
Salt og pepper
Persille

Kok opp vannet, ha i 2 buljongtern eller fond.

Rens og vask grønnsakene, skjær dem i mindre biter. Ha grønnsakene (utenom purre og løk) i gryten og kok i ca 15 minutter til de er møre. Når det er ca 5 minutter igjen tilsettes purren.

Smak til med salt og pepper, hakket persille og fond eller buljong.

Lag gjerne suppen i god tid før servering, den blir bare bedre av å stå noen timer.

Gi suppen et kort oppkok og server den rykende varm gjerne med disse supergode urtestengene til. Klikk HER for å få oppskriften.

Det smaker også godt med hjemmelaget Foccacia til! Du får oppskriften på Verdens beste Foccacia HER!

Oppskriften på disse gode urtestengene finner du HER.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Super enkel og kjempegod eplepai, farmors oppskrift

eplepai

Da jeg var liten pleide farmor å lage denne eplepaien når jeg var på besøk hos dem. Jeg husker enda den gode duften når paien sto i ovnen, og den himmelske smaken av de syrlige eplene mot den søte marsipan-smuldredeigen sammen med myk vaniljeis. Rett og slett himmelsk!

Enkel å lage er den også, og med pynt av epleskall formet som roser, blir det en fin kake å servere for gjester.

Farmors eplepai

7 syrlige epler, gjerne med røtt skall
75 g sukker
75 g mel
75 g smør
300 g marsipan
Litt melis* til pynt

Skrell eplene slik at du får lange epleskall. Skjær eplene i små biter. Ha skallet i en bolle med kaldt vann, og eplebitene i en annen, da unngår du at de blir brune.

Bland sukker, mel og smør til en smuldredeig. Riv marsipanen grovt og bland med eplebitene. Legg epleblandingen i en smurt ildfast paiform og fordel smuldredeigen over. Lag roser av epleskall.

Stekes ved 200 grader i ca. 30 minutter til paien får en gyllen overflate.

Serveres lun med vaniljeis eller pisket krem.

Sikt gjerne litt melis over paien som pynt rett før servering.

*Info til mine danske læsere: Melis er flormelis. 🙂

eplepai_11eplepai_12

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Vinn gavekort på 5000,- til Sengemakeriet!

Annonse

Da er vinneren av gavekortet trukket.
Vinneren ble Ingrid Sandersen Hoff.
Gratulerer så mye.🥳🤩😊
 
Vinneren er kontaktet direkte.😊
 
Tusen takk til alle som deltok.🤗

Da har jeg en ny stor giveaway til dere!

Jeg gir bort et gavekort på hele 5000,- til Soveromsbutikken Sengemakeriet Trondheim!

Gavekortet kan brukes til alt fra nytt sengetøy til dyner, puter, møbler, puter, morgenkåper og mye mer. Hyggelig å få litt ekstra å kunne bruke på julegaver for eksempel. De sender over hele landet, du kan derfor være med uansett hvor du bor.

Konkurransereglene er veldig enkle:

  1. Lik Soveromsbutikken Sengemakeriet Trondheim på Facebook. Klikk HER.
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. Klikk HER.

Vinneren trekkes 18. november.

Masse lykke til!

Soveromsbutikken Sengemakeriet Trondheim er en spesialforretning innen senger, madrasser, dyner, puter og sengetøy. De har en stor butikk i Trondheim i tillegg til en stor nettbutikk. De sender både små og store ting over hele landet. De har mer enn 37 års erfaring og er en familiebedrift som brenner for å gi kundene god service.

Her ser du et lite utvalg av produktene deres.

Se mer her.

De har et kjempestort utvalg av sengetøy. Se mer her.

De har også et stort utvalg av praktiske og lekre sovesofaer. Se mer her.

Spennende skapsenger som kan pakkes bort når de ikke er i bruk. Se mer her.

Og et stort utvalg av møbler, stoler, bord, nattbord etc. Se mer her.

Foto: Sengemakeriet.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.