10 gode tips til å bo smart på liten plass

Annonse

smarte ideer_04

Har du liten plass? Da kan det være fint med litt gode tips til å få mest mulig ut av kvadratmeterne.

Her får du mine 10 beste tips:

Ti tips til gode løsninger på liten plass

  1. Alle ting bør ha et hjem. Det er mye enklere å holde orden hvis alt har sin faste plass.
  2. Tenk kreative løsninger. Kanskje kan et speil bygges ut for å få plass til et skap bak, eller en kiste kan brukes som bord for å utnytte plassen til oppbevaring.
  3. Utnytt høyden. Hvis du har høyt til taket, kan det lønne seg å få laget en hems, skap eller hyller som utnytter plassen. Men ikke fyll opp leiligheten med skap heller.
  4. Bruk lyse farger og samme fargeskala i hele leiligheten, det gjør at den blir visuelt større.
  5. Vær nøye med hva du tar inn i leiligheten. Sørg for at det du har, enten er praktisk eller vakkert.
  6. Ha områder der det faktisk er god plass, som i stuen her. Det gir en god romfølelse.
  7. Bruk møbler med flere funksjoner. Velg en sofa som også kan brukes som en ekstra overnattingsplass, klaffebord som kan slås ut, og ekstrastoler som for eksempel kan slås sammen og henges som pynt på veggen.
  8. Utnytt plassen bak dører. Heng opp knagger eller et speil for eksempel.
  9. Riv vegger hvis mulig. Mange gamle leiligheter har små kjøkken som med fordel kan åpnes opp mot stuen.
  10. Tenk hotellsuite. 28 kvadratmeter kan høres lite ut for en leilighet, men er stort for en hotellsuite. Fokuser på helheten og skap ditt eget fristed.
smarte ideer_01

Denne leiligheten er en av favoritt-leilighetene, som jeg har laget artikkel fra. Jeg liker den særlig godt fordi den viser at det ikke er størrelsen det kommer an på. Den er på bare 28 kvadratmeter, men den er full av gode løsninger!

Legg merke til den praktiske oppbevarings-løsningen til venstre for sofaen, som også fungerer som et ekstra bord. Det er dekorativt å henge et pledd foran sofaen, som det er gjort her, men det gjør også at man kan bruke plassen under sofaen til oppbevaring.

smarte ideer_08


Selv om kjøkkenet ikke er stort, er det likevel god plass til det meste. De lukkede skapdørene er med på å gi et rolig uttrykk, og det at kjøkkenet er malt hvitt, gjør at det gjør lite ut av seg og nesten går i ett med resten av rommet. Den store skjenken rommer mye uten å bli for ruvende.

smarte ideer_11

– Det er veldig praktisk med en hems i en liten leilighet, men man trenger ikke nødvendigvis sove på den. Her blir den brukt til praktisk oppbevaring. Det er også godt med oppbevaring under sengen og velg også gjerne et nattbord med skuff og skap, da får du plass til mye ekstra. Hyller, som denne over sengen, er både praktisk og dekorativ.

Visste du at jeg er ambassadør for Eiendomsmegler Krogsveen? Jeg har blant annet laget en del artikler med masse inspirasjon til boligen.

Klikk her for å se mer.

Helt siden 1975 har Krogsveen gjort det enklere og tryggere å realisere boligdrømmen. De er med deg hele veien, uansett hvor du er i flytteprosessen. Med smarte verktøy, løsninger og rådgivere som gjør boligreisen din mye enklere. Kanskje det er derfor de er eiendomsmegleren med flest fornøyde kunder.

De har blant annet et eget boligsøkerregister som hjelper deg til å finne akkurat din drømmebolig. Du kan også få din egen boligkjøpsrådgiver som kan hjelpe deg i hele prosessen. Se mer HER.

Du slipper også å stresse med vasking, lagring, flytting og transport. Krogsveen fikser alt! Og best av alt? Ikke dyrere, bare enklere.

De har også en utrolig praktisk lynvurdering, som kan gi deg en verdivurdering av boligen din på noen få minutter. Du vil også få hjelp gjennom hele prosessen, slik at det å selge bolig blir enkelt og trygt. Se mer HER.

Foto: Franciskas Vakre Verden/Krogsveen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Saftig og kjempegod kake med Oreo og karamell

Dette er den saftigste formkaken jeg noen gang har smakt! Jeg laget den første gang som et eksperiment. Ta hva du har i skapet og ha det i en god formkake. Jeg var overrasket over resultatet, for det ble utrolig godt. Dette er en kake som både barn og voksne elsker. Den er kjempeenkel å lage og den holder seg svært godt.

Lag den gjerne noen dager eller en uke i forveien og frys den ned. Den smaker like godt.

Saftig Oreo, sjokolade og karamell-kake
4 egg
200 g sukker
225 g smør
1 dl Creme Fraiche eller lettrømme
1,25 dl melk
2 teskjeer vaniljeekstrakt eller 2 ts vaniljesukker
400 g mel
2 teskjeer bakepulver
100 g karamell (Fudge, Dumle eller lignende)
100 g hvite sjokoladeknapper
100 g lyse sjokoladeknapper
1 pakke Oreokjeks i mindre biter (150 g)

Pynt
Melis*

Tilbehør
3 dl kremfløte*
1 teskje vaniljesukker

Sett ovnen på 175 grader. Pensle en rund dyp form  (ca 23 cm i diameter), med smeltet smør.

Visp egg og sukker til eggedosis. Det tar 5-10 minutter.

Smelt smøret, bland det med Creme Fraiche eller rømme, melken og vaniljeekstrakt.

Bland mel og bakepulver godt sammen med en stor visp.

Ha de tørre og de våte ingrediensene i eggedosisen på skift. Bland forsiktig sammen, slik at du beholder luften i røren.

Ha til slutt i hakket Oreokjeks, karamell og sjokoladebiter.

Ha røren i formen. Fyll den ca. 3/4 full.

Stekes midt i ovnen på 175 grader i 30 – 35 minutter, eller til det ikke lenger fester seg røre til en kakepinne.

Avkjøles på rist med et rent tørkehåndkle over.

Dryss litt melis over kaken og server den med pisket krem blandet med vaniljesukker.

Kaken egner seg godt til frysing.

Info til mine danske læsere: Melis er flormelis, kremfløte er piskefløde.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Har du prøvd «Bedre enn sex-kake»?

Sjokoladekake 2

Denne kaken blir kalt «Bedre enn sex kake». Akkurat hva den er bedre enn, får være opp til deg å bedømme. 😉

Jeg synes personlig den er bedre enn det meste! Det er en utrolig god og super saftig ­sjokoladekake som er veldig enkel å lage, faktisk en av de beste og saftigste kakene jeg har smakt. Den passer perfekt å lage hvis du har lyst til å lage noe godt i helgen eller hvis dere får gjester. Lag gjerne sjokoladekaken dagen før og pynt rett før servering med pisket krem og Daim-biter.

Bedre enn sex kake

Ca 20 stykker

Sjokoladekake
4 egg
350 g sukker
200 g hvetemel
80 g kakaopulver*
2 teskje vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
2 teskje bakepulver
½ teskje salt
200 g smeltet smør
1,5 dl rømme eller Creme Fraiche
1 boks søt kondensert melk ca 400 g*

Pynt
3 dl kremfløte*
2 doble Daim-sjokolader

Sett ovnen på 175 grader varmluft. Gjør klar en firkantet form som er ca 30 x 25 cm. Ha i bakepapir, da er det enklere å få ut kaken.

Start med å lage sjokoladekaken. Smelt smøret, sett det til side, slik at det blir litt avkjølt. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis i en stor skål. Det tar ca. 4–5 minutter.

Bland de tørre ingrediensene i en skål og rør godt sammen med en visp.

Bland inn lettrømme og vaniljeekstrakt i smøret, og ha det i eggedosisen skiftevis med de tørre ingrediensene. Bland røren forsiktig sammen.

Ha røren i formen. Stekes midt i ovnen i 20–30 minutter ­eller til det ikke lenger fester seg røre til en kake­pinne, følg godt med, kaken bør ikke steke for lenge10.

Med en gang du tar kaken ut av ovnen, prikker du hull med en spisepinne eller lignende, jevnt fordelt over hele kaken. Hell over kondensert melk og pass på at du får litt melk ned i alle hullene. La kaken avkjøle litt ved romtemperatur, og sett den så i kjøleskapet til den er kald.

Rett før servering topper du med vispet krem og Daim-biter.

Tips: Bunnen kan gjerne lages dagen før, den blir bare bedre av å stå over natten. Ta den ut av kjøleskapet en times tid før servering slik at den får romtemperatur. Ha på krem og Daim-biter rett før servering.

*Til denne oppskriften trenger du søt kondensert melk, altså ikke vanlig Viking Melk. Kan kjøpes blant annet hos Meny og Kiwi.

Alle oppskrifter i boken min er testbakt, for å være helt sikker på at oppskriftene skal være gode og uten feil. Denne kaken er testbakt av Evy Kasseth Røsten, skuespiller og hobbybaker, her ser du hva hun skrev etter å ha bakt den:

«En meget saftig og god kake, som bare blir bedre og bedre etter en dag eller to. Hele familien likte den.»

*Info til mine danske læsere: Kakaopulver er bagekakao, som bruges til bagning, altså ikke Oboy eller lignende. Kremfløte er Piskefløde og Rømme er Creme Fraiche. Du kan bruge 18 eller 38 %.

Sjokoladekake_1

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Ny stor konkurranse – vinn flott teppe fra InHouse

Annonse

Et teppe kan være et smykke i rommet, det kan være det som binder interiøret sammen og det kan være prikken over i-en.

Nå kan du vinne teppet Deoria i størrelsen 160 x 230 fra InHouse. Verdi 3495,- per stk. Et flott, håndvevet teppe med geometrisk mønster. Deoria er et tidsriktig, mykt og langhåret teppe som luner opp interiøret.

Vi trekker to vinnere som får hvert sitt teppe.

InHouse er Norges ledende leverandør av tepper, produktene deres finnes i utvalgte møbel- og interiørforhandlere over hele landet.

Vi er stolte av å ha InHouse som sponsor for Gullfjæren Interiør Awards.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik InHouse på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. 

Vinneren trekkes 9. mars.

Lykke til!

InHouse har et svært stort utvalg av tepper. De har faktisk mer enn 100 000 tepper på lageret deres som ligger i Gjerdrum!

Klikk her for å se mer av utvalget deres.

Foto: Inhouse/Franciska Munck-Johansen

Du kan også delta i konkurransen hos @inspirasjonsguidennorge eller på @gullfjaeren. For ekstra vinnersjanser kan du også delta på Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Sykt godt hvitløksbrød med ostebomber og soltørkede tomater

Husker du oppskriften jeg la ut med Verdens beste hvitløksbrød med ostebomber? Du finner den her.

Stappet med en lekker blanding av Mozzarella, Parmesan, hvitløk og urter er dette virkelig noe helt for seg selv.

Denne gang har jeg laget det med soltørkede tomater!

Mmm, det må du bare smake! Det er sykt godt!

Tilsett en god suppe eller salat, da har du et skikkelig festmåltid.

Her får du oppskriften:

Verdens beste hvitløksbrød med ostebomber og soltørkede tomater

75 g smør
5 dl melk
1 pakke (50 g) fersk gjær eller 1 pakke tørrgjær (12 g)
1 teskje (strøken) salt
1 teskje honning eller 2 teskjeer sukker
1 egg
1000 g eller ca 16 dl hvetemel
150 gram soltørkede tomater. (Bruk de som er myke og ferske, man får kjøpt dem ferdig i strimler i pose.)

Fyll
100 g smeltet smør
2-3 fedd presset hvitløk
En håndfull hakket persille eller 2-3 teskjeer tørket provence krydder
400 g Mozzarella ost
50 g revet Parmesan ost

1 egg til pensling
Sesamfrø og eventuelt litt revet parmesan til pynt

Finn frem en paiform eller lignende som er ca 28 cm i diameter.

Smelt smøret, tilsett melken og varm opp til det blir håndvarmt.

Ha smuldret gjær eller tørrgjær i en stor skål sammen med salt, soltørkede tomater og honning eller sukker.

Ha den varme melkeblandingen i skålen og rør til gjæren har løst seg opp.

Tilsett et egg og mel og elt deigen godt sammen. Bruk så mye mel at du får en fast og fin deig.

Heves i 40 minutter under lokk, eller med plastfilm over. Sett gjerne skålen et lunt sted.

Lag fyllet.

Skjær Mozzarellaen i mindre biter. Smelt smøret og bland dert med presset hvitløk, Parmesan, persille eller tørket Provence krydder. Smør paiformen med litt av blandingen.

Rør resten av blandingen sammen med Mozzarellabitene.

Når deigen er ferdig hevet, deler du den i to og kjevler den ut til to avlange stykker.

Skjær 8 eller 10 firkanter med en pizzaskjærer eller en kniv.

Legg på fyll.

Brett sammen rundt fyllet og trill til en bolle.

Legg ostebombene i den smurte paiformen.

Du trenger ikke etterheve ostebombene. Bare pensle dem med egg og ha på litt sesamfrø og revet parmesan og sett formen rett i varm ovn etter du har lagt alle ostebombene på plass i formen.

Hvis du får et par ostebomber til overs, er det bare å sette dem på en egen bakeplate med bakepapir, de skal stekes litt kortere tid enn resten.

Stekes ved 200 grader i 20 – 25 minuttter til det er gyllent og høres hult ut når man banker på det.

Serveres varmt rett fra ovnen.

Det egner seg godt til å fryse og kan lages opp til 2 uker i forveien. Da fryser du det ned når det er stekt, tiner det og varmer det i ovnen i 10-15 minutter ved 150 grader før det skal serveres.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Ny stor konkurranse! Vinn vakker ørepynt fra Huldresølv

Annonse

Jeg har gleden av å kunne fortelle at jeg har blitt ambassadør for Huldresølv!

Det er noe helt spesielt med smykker som er laget for hånd. Norske Huldresølv har holdt på i mer enn 25 år og smykkene deres lages på deres eget verksted i Skien.

Sagnet sier at huldrene lagde sølvsmykker så vakre at ingen kunne lage maken. Huldresølv lager noen av de fineste smykkene jeg vet om.

Jeg har fått lov til å gi bort to sett med vakker Løv ørepynt i oksidert sølv til en verdi av kr. 1700,- per sett. Designet er inspirert av bevegelsene vinden skaper, når den blåser på bjørkeløvene. Lengde på ørepynten er 5cm.

Jeg trekker 2 vinnere som får et sett hver. Tips derfor gjerne en venn.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Huldresølv på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. 

Vinnerne trekkes 16. mars.

Da 4. generasjon gullsmed Elise Thiis-Evensen startet Huldresølv for 25 år siden, i 1994 hadde hun et sterkt ønske om å feire de norske smykketradisjonene og ta dem inn i en ny tid. I smykkene deres finner du derfor detaljer fra gamle sølvsmedteknikker og ornamentikk. Smykkene er håndlaget på verkstedet deres i Skien. De er kjent for vakkert design og høy håndverksmessige kvalitet.

Foto: Franciska Munck-Johansen/Huldresølv.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

S’mores Kake – Helt uimotståelig god!

Har du lyst til å lage en skikkelig god kake i vinterferien, som garantert vil bli godt tatt i mot?

S’mores, er en amerikansk leirbål-klassiker laget av grillede marshmallows, sjokolade og kjeks. Navnet S’mores er satt sammen av «Some» og «More». Dette er lukses-kake-varianten som har de samme gode smakene, satt sammen til en drøm av en kake.

Alle kakene i boken er testet av et stort panel av testbakere. Her ser du tilbakemeldingen på denne kaken:

«En deilig og luksuriøs sjokoladekake med rik smak av sjokolade kombinert med sprø kjeks og myke marshmallows. Kjempegod på smak! Hele ­familien elsket den!»
Anette Tronstad, Nodeland

S’moreskake

6–8 kakestykker

Kjeksbunn
150 g havrekjeks Digestive, Sibas, Kornmo eller lignende
75 g smør
25 g sukker

Sjokoladekake
3 egg
150 g Muscovado-sukker eller mørkt rørsukker (kan ev erstattes av vanlig sukker)
150 g vanlig sukker
225 g smeltet smør
150 g hvetemel
80 g bakekakao*
2 teskje vaniljesukker

Topping
Store og små marshmallows

Sett stekeovnen på 175 grader varmluft.

Ha bakepapir i bunnen av en form på ca. 23 cm i diameter. Smør sidene.

Knus havrekjeksen i en blender eller kjøkkenmaskin. Bland med smør og sukker. Ha blandingen i formen. Press bunnen lett på plass.

Lag sjokoladekaken. Rør sammen egg og sukker med en stor visp. Ikke rør for mye, det skal ikke være eggedosis. Ha i smeltet smør og res­ten av ingrediensene.

Ha røren i formen.

Kaken skal stekes midt i ovnen i 20–25 minutter.

Følg godt med fra det har gått ca. 15 minutter. ­Kaken skal være så stekt at overflaten, sider og bunn er ­faste, men midten må fortsatt være myk og ­gjerne litt flytende når du tar den ut av ovnen. Den må for all del ikke bli stekt for mye.

Ta kaken ut av ovnen. Sett stekeovnen på grill. (Du kan også bruke en marengsbrenner om du har en slik).

Dekk med marshmallows og grill i ovnen til ­kaken blir gyllen. Det tar bare noen få minutter, følg derfor godt med.

Kaken serveres varm.

*Info til mine danske læsere: Bakekakao er kakao man bruger til bagning. Altså ikke Oboy eller lignende.

Tips. Du kan gjøre ferdig bunn og sjokoladekake i god tid og varme opp kaken før servering. Dekk med marsh­mallows og grill i ovnen, som beskrevet over, rett før servering.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Ny stor konkurranse! Vinn eksklusiv takdusj verdi 13 480,-

Annonse

Vi er stolte av å ha Korsbakken bad som sponsor for Gullfjæren Interiør Awards 2020.

I den forbindelse har vi gleden av å kunne gi bort en utrolig flott premie. En Silhouet takdusj i børstet messing fra Damixa til en verdi av hele 13 480,- kr!

Silhouet-serien fra Damixa er essensen av tidløst, skandinavisk design og kompromissløs god kvalitet. Takdusjen har rene og moderne linjer og en matt overflate som gir et eksklusivt uttrykk. Med sin børstede overflate passer den svært godt i den nye matte trenden som går igjen på baderom hos skandinaviske interiørdesignere.

Den vil være et smykke på ethvert bad.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Korsbakken Bad på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. Klikk HER.

Lykke til!

Vinneren trekkes 3. mars.

Korsbakken Bad ønsker at alle skal ha muligheten til å få et kult bad. De leverer kvalitets- og designprodukter til baderom og kjøkken fra nøye utvalgte produsenter i blant annet Danmark, Italia og Spania som er kjent for å være tidlig ute med nye trender og delikat design.

De har svært mye fint å velge mellom. Se mer her.

Et stort utvalg av servanter.

Flotte kraner.

Spennende dusjutstyr.

Toaletter i mange varianter.

Og et stort utvalg av baderomsmøbler

Foto: Korsbakken Bad.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Verdens beste kanelsnurrer

Kanelsnurrer-2

Ferske hjemmebakte kanelsnurrer rett fra ovnen er noe av det beste jeg vet. Denne oppskriften gir etter min mening verdens beste. Perfekte å lage nå når det straks er vinterferie!

Jeg fikk oppskriften av en god venninne for mange år siden, og det er en av de oppskriftene som alltid blir vellykkede! Den er veldig enkel å lage og gir virkelig de aller beste kanelsnurrene.

Dette er en stor oppskrift. Den gir 3 brett med kanelsnurrer. Men det er verdt det å lage så mange, for de er kjempegode å fryse!

Verdens beste kanelsnurrer

200 g smør
1 liter lettmelk
100 g gjær
1 strøken teskje salt
3 dl sukker
1,75 kg hvetemel (eller så lite som mulig til deigen får god konsistens)

Fyll
200 g romtemperert smør
Sukker og kanel

1 egg til pensling

Elt alle ingrediensene sammen, bruk så lite mel som mulig.

Varm smøret i en kasserolle. Tilsett melken, rør til blandingen er håndvarm.

Hell melkeblandingen i en skål og tilsettt gjær, salt, sukker og mel til slutt. Elt godt til du får en god konsistens på deigen. La deigen heve under lokk et varmt sted i ca 40 minutter.

Del deigen i tre. Kjevle ut hver del ca. 1,5 cm tykt. Smør på et godt lag med smør, og strø på sukker og kanel.

Fold den ene langsiden inn mot midten og den andre over slik at du har brettet deigen i tre lag på langs. Del deigen i strimler på tvers, ca. 2–3 cm brede, tvinn dem rundt og knytt dem i en knute.

Du kan også rulle dem på vanlig måte og skjære skiver som blir til vanlige kanelsnurrer, hvis du synes det er enklere.

Legg kanelsnurrene over på en stekeplate dekket med bakepapir, og la dem etterheve i ca. 30 minutter.

Pensle med egg.

Stek midt i ovnen på 220 grader i 10–15 minutter til de er gylne.

Serveres varme rett fra ovnen!

Kanelsnurrer-1

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

 

Ny stor konkurranse! Vinn vårens vakreste tapeter fra Borge

Annonse

Da er Borge ute med vårens nyheter, og her var det utrolig mye fint!

Graceful Stories er en moderne, skandinavisk, varm og feminin kolleksjon.weNoen av designene har også blanke felt i seg, som vil gi ekstra liv til veggen ettersom lyset forandrer seg. Dette er tapet som passer på alle 4-vegger i rommet og som ligger som et flott bakteppe til resten av interiøret.

Hvis du også liker disse mønstrene, har jeg en god nyhet!

Jeg gir nemlig bort hele 5 ruller med Borge tapet fra kolleksjonen Graceful Stories, slik at du kan forvandle et rom i ditt hjem! Verdi opp til kr. 5600,-.

Jeg trekker 2 vinnere som får 5 ruller hver. Tips derfor gjerne en venn.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

  1. Lik Borge.no på Facebook. Klikk HER!
  2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. 

Vinnerne trekkes 2. mars.

Hvis du vinner kan du velge hva du vil fra kolleksjonen Graceful Stories.

Borge, er den ledende leverandøren av tapet i Norge til faghandel. Du kan finne tapetene deres på blant annet Fargerike, Maxbo, BM, Happy Homes og NID mf.

Tapet er blitt en ny favoritt for meg, siden det er så enkelt å sette opp og det endrer hele rommet! Mange tenker kanskje at det er vanskelig og styrete å tapetsere, men det er faktisk veldig enkelt.

Denne veggen i stua ga vi en makeover med denne tapeten fra Borge tapet. Det gikk veldig kjapt og enkelt, og det gjorde så mye med hele rommet! Lekre mønstre på veggen gjør noe med hele atmosfæren, og skaper en unik stemning.

Ønsker du å tapetsere selv? I butikken får du med deg oppsettingsanvisning som viser steg for steg.

Her ser du noen av de fine tapetene du kan velge mellom: Se mer her.

Det er utrolig hva tapet kan gjøre for et rom. Se bare dette rommet med og uten tapet.

Tapet finnes i alle mønstre, farger og strukturer.

borge.no kan du finne tapeten som passer best hjemme hos deg. Her kan du enkelt sortere etter kolleksjon, farger eller mønster, og du kan også prøvetapetsere digitalt. Smart – ikke sant?

På hjemmesiden finner du også oversikt over alle alle Borge sine forhandlere – de vil bistå med alt annet du trenger til tapetsering.

Foto:Borge.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.