Dekorative Bruschetta toast

Husker du de dekorative hvitløkstoastene jeg la ut for et par uker siden? De er også kjempefine å lage som Bruschetta.

Her får du oppskriften.

Bruschetta toast 8 stk
8 skiver toastbrød
1,5 dl olivenolje eller lignende
3 teskjeer oregano eller provencekrydder
2 fedd knust hvitløk
Litt flaksalt. Gjerne Maldonsalt
1 pakke plommetomater
1 – 2 pakker Mozzarella
Ruccola til pynt

Bland sammen olje, oregano og hvitløk i en skål, la det stå og trekke litt.

Klipp et hakk i hver side av toastskivene.

Brett som vist.

Pensle toastskivene med oljeblandingen.

Ha på tomater, Mozzarella og dryss med Oregano og flaksalt.

Legg toastskivene på en bakeplate med bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 10 minutter til de er gylne og sprøe.

Serveres varme. Pynt med litt ruccola.

Kan også serveres som en egen grønn rett med salat til.

Publisert i Mat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *