Dekorative hvitløkstoast

Disse hvitløkstoastene lager du på 1-2-3. Fine å servere som tilbehør til for eksempel pasta, suppe, salater og lignende.

Slik gjør du:

Hvitløkstoast 8 stk
8 skiver toastbrød
1,5 dl olivenolje eller lignende
3 teskjeer oregano eller provencekrydder
2 fedd knust hvitløk
Litt flaksalt. Gjerne Maldonsalt

Bland sammen olje, oregano og hvitløk i en skål, la det stå og trekke litt.

Klipp et hakk i hver side av toastskivene.

Brett som vist.

Pensle toastskivene med oljeblandingen og dryss med flaksalt.

Legg toastskivene på en bakeplate med bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 10 minutter til de er gylne og sprøe.

Serveres varme.

Publisert i Mat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *