
Lyst på å lage skikkelig gode og superenkle julekaker? Da kan jeg anbefale Crinkle Cookies.😃🎄✨
De smaker som en blanding av kransekake og makroner og så ser de skikkelig fine ut også. De er til og med naturlig glutenfrie.🤗🎄
Du får ca 3 brett med denne oppskriften. Halvparten med kakao og halvparten uten.

Her får du oppskriften:
Crinkle Cookies
700 g mandelmel
500 g melis
Revet skall av en sitron
4 egg
3 teskjeer vaniljesukker
4 teskjeer bakekakao
100 g melis til å trille kakene i
Start med å sette ovnen på 180˚C. Gjør klar tre bakebrett med bakepapir.
Bland sammen mandelmel, melis, revet sitronskall og vaniljesukker i en stor skål.
Pisk eggene lett sammen i en egen skål, og bland dem sammen med resten.
Jobb deigen raskt sammen med hendene. Det kan være forskjell på størrelsen på egg, Ha derfor ekstra melis og/eller mandelmel i deigen om den skulle bli for myk eller litt vann om den skulle bli for tørr. Den skal være så fast at du enkelt kan trille små kuler.
Ha bakekakao i halvparten av deigen.
Trill til små kaker. På størrelse med små plommer.
Trill dem i melis.
Stekes midt i ovnen i 12-15 minutter til de er gylne.
De skal være myke inni og litt sprø på utsiden.
Oppbevares i kakeboks i romtemperatur. De egner seg også godt til å fryse.😊🎄✨



Foto: Franciska Munck-Johansen
Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂
