Pannekake ruller med Nugatti

Har du prøvd pannekakeruller?

Det er bare utrolig godt og en morsom måte å servere pannekaker på.

Denne gangen har jeg laget dem med Nugatti.

Dette er etter min mening verdens beste pannekakeoppskrift. Den gir skikkelig gode pannekaker som smaker akkurat som franske Crêpes.

Rullet sammen med Nugatti blir dette supergodt.

Her får du oppskriften:

Pannekakeruller med bringebærkrem
Ca 8 stk

Pannekaker
75 g smeltet smør (jeg bruker alltid meierismør, synes det gir best smak)
3 mellomstore egg
3 dl helmelk
1 spiseskje sukker
1 teskjeer vaniljesukker
1/4 teskje salt
250 g hvetemel
Smør til steking

Nugatti – Bruk en god kvalitet. Klikk her for å få oppskriften på hjemmelaget sunnere Nugatti. Du kan også bruke Nugatti Crisp eller en annen favoritt.

Pynt:
1 pakke blåbær
Frø fra et granateple

Ev et dryss med melis*

Ha alle ingrediensene til pannekakene i en kjøkkenmaskin. Rør til røren er glatt og fin uten klumper. Røren skal ha en konsistens som tykk kremfløte*. Hvis den er for tykk, kan du tilsette mer melk, hvis den er for tynn, kan du tilsette mer mel.

Ha litt smør i en stekepanne. Når smøret er smeltet, tilsettes akkurat nok røre til at hele pannen blir dekket. Snu pannen godt i alle retninger slik at røren kommer godt ut i kanten av stekepannen. Stek til pannekaken ikke lenger er flytende på toppen. Snu og stek til den er gyllen på begge sider. Bruk middels varme, da får du best resultat. Ta bort stekepannen fra varmen når du skal ha i ny røre, da svir du ikke smøret.

Tips: Ta en stor bit smør på en gaffel, da er det enkelt å dra den over stekepannen mellom hver steking.

La pannekakene avkjøle. Du kan gjerne lage dem dagen før. Ta dem frem slik at de får romtemperatur før de skal legges sammen med kremen, slik at de blir myke og ikke revner.

Brett en pannekake på midten. Ha Nugatti på pannekaken og rull den sammen.

Pynt med ferske blåbær og frø fra granateple.

Hvis du har lyst til å lage amerikanske pannekaker finner du oppskriften her.

Pannekaker til middag er også godt. Jeg deler to oppskrifter her.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *