
Overdådig deilig Oreo-dessert med lag på lag av sjokolademousse, pisket krem og knuste Oreokjeks. Mmm, det blir ikke mye bedre! I tillegg er den svært enkel å lage.
Kan gjøres klar et par timer før servering.
Her får du oppskriften:

Overdådig deilig Oreo-dessert
Til ca 6 personer
Sjokolademousse
3 dl kremfløte*
100 g sukker
25 g bakekakao*
1/2 teskje vaniljesukker
Kremfyll
3 dl kremfløte*
1 teskje vaniljesukker
Lag med Oreokjeks
2 pakker Oreo-kjeks (28 Oreokjeks – 308 g)
Pynt
8 Oreokjeks ca 75 g
Start med å lage sjokolademoussen:
Ha alle ingrediensene til sjokolademoussen i en kjøkkenmaskin og pisk til du får konsistens som sjokolademousse.
Pisk kremfløten stiv med vaniljesukker.
Ta fra 8 Oreokjeks til pynt. Skjær resten av Oreokjeksene i mindre biter.
Ha først et lag med sjokolademousse, så et lag med oreokjeks og så et lag med pisket krem. Gjenta slik at du har to lag med hver.
Pynt med knuste og hele Oreokjeks.
La kaken stå kaldt til den skal serveres.
*Info til mine danske læsere: Kremfløte er piskefløde, melis er flormelis.



Foto: Franciska Munck-Johansen
Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂
