Precious Europe

Forretningsdelegasjonen ««PRECIOUS EUROPE» besøkte Genève i Sveits i løpet av mai 2023 for å delta i flere B2B-møter med lokale kjøpere og importører fra matsektoren. Målet var å utforske mulighetene for handelssamarbeid, og få verdifull innsikt om konkurransen og markedsforholdene i det sveitsiske målmarkedet.

Målet med dette forretningsinitiativet var å bidra til å styrke eksport av greske produkter, som premium olivenolje og korintiske rosiner, utvikling av utadvendthet av greske produsenter i EU-markeder og etablering av nye partnerskap. Innen rammen av bransjeorganisasjonen i Genève og for å oppnå bedre resultater, fant det sted flere B2B-møter mellom Association of Producers’ Organization of Kiato (Korint, Hellas) og importører, potensielle kjøpere, meglere, distributører og generelt representanter fra HORECA-sektoren på KHORA Restaurant. De organiserte møtene viste seg å være fruktbare og kommunikasjonskanaler ble etablert for å oppnå handelssamvirke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *