Precious Europe

Næringsdelegasjonen til «PRECIOUS EUROPE»» besøkte Oslo fra 13. til 17. februar 2023 og fikk da muligheten til å delta i flere B2B-møter med lokale innkjøpere og importører fra matsektoren for å utforske mulighetene for fremtidig samarbeid, og innhente verdifull innsikt om konkurranse så vel som markedsforhold i målmarkedet i Norge. I rammen av møtene besøkte Association of Producers’ Organization of Kiato anleggene til store matimportbedrifter og etablerte kommunikasjonskanaler.

I tillegg deltok næringsdelegasjonen til «PRECIOUS EUROPE» på Norges største messe, UMAMI 2023, som fant sted fra 14. februar til 17. februar 2023 i Oslo. Utstillingen er det viktigste møtestedet for mat- og drikkesektoren. Leverandører og kjøpere fra hele mat- og drikkespekteret møtes for å bli informert om markedstrender i bransjen. Dette er stedet hvor fremtiden utforskes, nye løsninger blir demonstrert, inspirasjon blir delt og verdifulle relasjoner blir truffet.

Målet med dette initiativet var å bidra til å styrke eksport av greske produkter, slik som premium olivenolje og korinter, og utvikling av eksport av greske produsenter i EU-markedene. For å effektivisere B2B-møtene med kjøpere og importører, fant de planlagte møtene sted enten på utstillerstendene eller i det spesialdesignede området for B2B-møterom eller direkte på interessentenes stender.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *