Precious Europe

I sammenheng med det EU-finansierte programmet «PRECIOUS EUROPE», ble det arrangert et handelsarrangement i Genève, Sveits, onsdag 24. mai 2023 på KHORA Restaurant. Målet med arrangementet var å informere importører, potensielle kjøpere, meglere, distributører og representanter fra HORECA-sektoren generelt om den overlegne kvaliteten og utsøkte smaken til europeisk premium olivenolje og førsteklasses rosiner produsert av Association of Producers’ Organization of Kiato i området Korint, Hellas.

Under arrangementet fikk alle gjester muligheten til å smake på greske delikatesser og oppleve den moderne greske og middelhavsgastronomien ved å bruke europeiske premiumprodukter, tilberedt av kjøkkensjef Alexandros Sperxos Pavlopoulos.

Målet med dette initiativet var å bidra til å styrke eksporten av greske produkter, som premium olivenolje og korintiske rosiner, utvikling av utadvendthet av greske produsenter i EU-markedene og å etablere kommunikasjonskanaler for etablering av nye partnerskap.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *