En kulinarisk opplevelse i vakre omgivelser

Annonse

Man trenger ikke alltid dra langt for å få følelsen av ferie. Vegar og jeg har akkurat hatt to veldig hyggelige dager, på det helt nye hotellet til The Well, der vi har kost oss med kortreist Staycation under en halvtime hjemmefra. The Well ligger på Kolbotn, bare 13 kilometer fra Oslo.

Flotte hotellrom med det lille ekstra, super komfortabel seng og ikke minst fantastisk utsikt. Nydelig mat, utrolig hyggelige folk og herlige uteplasser som gir Ibiza lounge vibes. Ja, og så selvfølgelig Nordens største spa!⁠Den nye restauranten deres Mori, Kan absolutt anbefales. Den ligger helt på toppen i åttende etasje med eventyrlig panoramautsikt med skog til alle kanter. Maten er japansk fusion og hver eneste rett er en opplevelse.

4 retters middag høres mye ut, men det var akkurat passe. Fin størrelse på porsjonene og velkomponerte retter med gode og friske råvarer.

Vi startet med Sashimi og Østers med Shiso salsa. (Må innrømme at jeg ikke er noen stor østersfan), men dette var utrolig godt. Delikate smaker som spiller på lag med hverandre.

Etter forretten kom mini sliders, med hjemmelaget brød og god smaker. Til hovedretten fikk vi smakfull laks.

Desserten var en frisk sorbet med bær og chrunch.

Kan absolutt anbefale et besøk på The Well og ikke minst restauranten Mori. Vi gleder oss til vi neste gang.

Foto: Franciska Munck-Johansen og The Well.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *