Mettende vårsalat med bringebær, kylling og fetaost

Har du lyst på å lage noe som er godt og mettende og som smaker av vår og sommer? Da kan jeg anbefale denne deilige vårsalaten med kylling, bringebær, cashewnøtter og fetaost.

Frisk vårsalat med kylling, bringebær, cashewnøtter og fetaost.
4-6 personer

2 pakker salat med issalat, Raddichio, ruccola eller lignende.
2 Avocado
1 pakke bringebær
2 pakker fetaost med soltørkede tomater
1 liten rødløk
1 granateple
1/2 stekt kylling
1 håndfull pistasjnøtter
1 håndfull cashewnøtter
Roser til pynt

Honning og dijondressing
2 spiseskjeer dijonsennep
2 dl kremfløte eller matfløte
3 spiseskjeer olje
1-2 teskjeer honning (gjerne akaciehonning)
Litt salt og pepper

Ha salaten i en stor skål. Del kyllingen i mindre biter og ha i den og resten av ingrediensene. Ha på bringebær og pistasj- og cashewnøtter til sist.

Pynt med roser. (Bruk økologiske, ikke sprøytede roser. Gjerne fra egen hage, eller spør hos blomsterhandleren din.)

Bland sammen ingrediensene til dressingen. Pisk lett med en håndvisp til du får en kremet konsistens.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *