Har du planer om å bygge hus?

Annonse

Det å bygge hus er noe man ikke gjør så mange ganger i løpet av et liv. Det er en stor beslutning, det er derfor svært viktig å velge riktig husleverandør.

Jeg er stolt av å være ambassadør for ABChus. De gjør det enkelt å bygge drømmehuset. De har mye flott å velge mellom. Fra klassiske familiehus til herskapelige villaer og moderne funkis. Men de har ikke bare flotte hus. De har holdt på i mer enn 20 år og har bygget mer enn 3800 boliger i Norge. Det er en god trygghet for at de vet hva de holder på med.

De leverer boliger av høy kvalitet som samtidig har en god pris. Det er også utrolig smart at de bygger innendørs og monterer utendørs. Da blir det tørt og godt, og man får høy kvalitet på boligen. De har også fokus på miljøet og har ikke minst veldig god kundeservice.

Akkurat nå har de en stort, flott og hel ny huskatalog med masse fine hus.

Klikk her for å bestille huskatalogen deres. Det er helt gratis.

Her ser du noen av favoritthusene mine:

Adele – for skrå tomt

Adele er en klassisk og lekker bolig, med store vinduer som gir mye lysinnslipp. Lekre overflater og en behagelig fargepalett er med på å skape en lun atmosfære.

Alexandra

Huset er vakkert og romslig, med vakre, herskapelige elementer, og går over to fulle etasjer. Boligen er på 213,3 kvadratmeter, og er komplett med fire soverom, to baderom, to stuer, peis og to romslige boder til oppbevaring.

Arwen for skrå tomt

Nyheten Arwen for skrå tomt er boligen for deg når du ønsker god plass, rette linjer og en praktisk praktikantdel.

Aurora for skrå tomt

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to stuer, peis, kjøkken, 3 baderom og en smart praktikantdel.

Aurora

Dette moderne funkishuset har stramme linjer og pulttak, kombinert med mange spennende vinkler, som gir huset den klassiske funkisstilen. Huset har fire soverom, to boder, to stuer, peis, kjøkken og 2,5 baderom.

Se mer hos ABChus. Klikk her.

Foto: ABChus.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *