Har du planer om å sette opp noe med tre ute eller inne? Da bør du ta en titt på Nord!

Annonse  

Jeg har alltid vært glad i tre, men av og til ser man noe som får hjertet til å banke litt ekstra.

Jeg har forelsket meg helt i den nye Nord-kolleksjonen til Bergene Holm. Jeg elsker det røffe utseende som ser ut som tre som har levd en stund, selv om det er helt nytt treverk. Det gir en egen personlighet til treet, og det at det kommer ferdig beiset og impregnert er en kjempefordel. Da får man det akkurat slik man vil med en gang.

Leveggen på bildene over er laget i samarbeid med Halvor Bakke. Vanligvis må treverk stå en god stund før man kan beise det, men se hvor fint det ble, selv med en gang det ble satt opp.

i 2020 har jeg hatt et spennende samarbeid med Bergene Holm som er en av Norges største trelastprodusenter. Jeg har alltid likt materialer av tre og har i løpet av året blitt ennå mer glad i dem, nå som jeg også vet hvor bra det er å bruke tre for både helsen og miljøet. Og særlig har jeg kanskje blitt overrasket over hvor vakre granproduktene er.

Grana er vakker, sterk og anvendelig. Og i flere tusen år har den vært et av de viktigste treslagene og byggematerialene for oss nordboere.

Bergene Hom har hedret grana med å utvikle en vakker interiør- og eksteriørkolleksjon som heter NORD. Kolleksjonene er supertrendy samtidig som de er kortreiste og vedlikeholdsvennlige.

Interiørkolleksjonen til Nord består av 3 unike og ferdigbeisede paneler med tilbehør. Profilen er enkel og slett for et stilrent uttrykk på vegg og i tak. Kolleksjonen fås i tre tidløse og nøye utvalgte farger LYSNE, SKUMRE og MØRKNE.

Det er også et kjempepluss at man får lister i samme farge. De har alle mulige slags lister som passer til i samme beis.

Her ser du de tre fargene du kan velge mellom:

MØRKNE er den mørkeste av panelene. Den har et flott rustikt utseende.

SKUMRE er litt lysere. Det vil være med å skape den samme magiske stemningen av en dag som gråner, men fortsatt skimrer.

LYSNE gir et lyst og fint interiør.

Jeg synes også det er godt å vite at en vegg eller et tak med NORD-produkter vil gi et rom som puster og et godt inneklima.

Les mer om Nord til innebruk her:

Nord finnes også til bruk utendørs. Hadde jeg skulle velge kledning til et hus ville jeg valgt NORD i fargen Mørkne eller Skumre. Jeg elsker det grå naturlige og værbitte utseendet og det aller beste er at NORD kledningen er behandlet med en metallfri impregnering som ikke trenger videre behandling. Tenk så deilig å slippe det når man først er ferdig med å bygge huset.

Les mer om Nord til utebruk her.

Foto: Bergene Holm

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *