Har du bygget nytt hus eller restaurert det gamle?

Annonse

Eller har du kanskje satt opp et nytt tilbygg eller byttet kledning på huset ditt? Da har du muligheten til å vinne Eksteriørprisen til Bergene Holm AS, med en premiepott på hele 50 000 kroner!??

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen et bilde av det du har laget som en kommentar til innlegget på Facebook. Klikk HER!?

Prosjektet kan være lite eller stort. Det viktigste er at det er noe som er gjort i tre. Det spiller ingen rolle om det er et tilbygg eller nybygg, eller om det er ombygging eller restaurering som er utført. Her er det det som er gjort utenpå huset som teller!

Alle kan søke – alle kan vinne.?

Hvis du kjenner noen som har laget noe spennende med tre, er det også bare å si i fra til dem.

Søknadsfristen er 1. desember.

Masse lykke til.??

Du finner masse mer inspirasjon her.

I år ble prisen delt mellom disse tre:


1. Plass
Eksteriørprisfinalist #3
Eier: Gro Linn og Lars-Elias


Etter opptelling av fagjuryens poeng, var det til slutt Villa Betzybo med sine barske fasader som stakk av med seieren i 2020.

Bilde av eksteriør - eksteriørprisen finalist nummer 3

Fagjuryens kommentarer og oppsummering:

  • Juryen mener dette prosjektet er til stor inspirasjon for både de som ønsker å restaurere, pusse opp og bygge nytt med tre.
  • Juryen fremhever at årets vinnerprosjekt har fått et særpreg ved å bruke ulike kledningstyper og behandlinger som passer godt med en trendy og spennende arkitektur.
  • Fra å opprinnelig være et restaureringsprosjekt til å bli et helt nytt byggeprosjekt har de allikevel klart å bevare en del av det opprinnelige uttrykket samtidig som det moderne uttrykket glir godt inn i omgivelsene!
Les mer om vinnerprosjektet her:

2. Plass
Eksteriørpris finalist #4
Eier: Tonje og Stig


Det trendy kataloghuset, med personlig vri til Tonje

Eksteriørfinalist nummer 4

Fagjuryens kommentarer og oppsummering:

  • Årets andreplass er et tidsriktig og flott hus og et eksteriør tilpasset det moderne formspråket. Det er inspirerende å se hvordan farger, kledningen og omgivelsene rundt spiller på lag.
  • Mange nye hus bygges med utgangspunkt i kataloghus. Juryen mener at dette prosjekter er til inspirasjon og viser at gjennom god dialog og tilpasninger blir resultatet både personlig og unikt.
  • Juryen synes den glidende overgangen mellom utestue og innestue er enkelt, men spennende løst- og hvor eksteriøret binder det hele sømløst sammen.
Les mer om prosjektet her:

3. Plass
Eksteriørpris finalist #2
Eier: Carl Fredrik og Charlotte


Tredjeplassen i år går til det sjarmerende våningshuset på gården til Carl Fredrik og Charlotte

Tredjeplass eksteriørprisen 2020

Fagjuryens kommentarer og oppsummering:

  • Juryen mener oppussingen av våningshuset har klart å ivareta både husets funksjon og utseende. Det opprinnelige uttrykket er bevart gjennom valg av kledningstype og enkel detaljering.
  • Et helhetlig resultat som ivaretar både sjel og utseende. Juryen fremhever at lekte-kledningen får frem det klassiske preget som passer godt inn på tun og gårder, uten å konkurrere med hovedhuset.
  • Et godt gjennomført restaureringsprosjekt med fokus på konstruktiv trebeskyttelse. Det nye inngangspartiet er et fint tilskudd som passer godt til husformen.

Foto: Bergene Holm

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *