Har du laget noe fint med tre inne? Da kan du være en kandidat til Interiørprisen!

Annonse

Har du laget noe fint med tre inne?

Nå leter Bergene Holm etter kandidater til interiørprisen 2021 ?. Også denne gangen deler de ut 50.000 kr til vinnerne!⁣

Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen et bilde av det du har laget som en kommentar til innlegget på Facebook. Klikk HER!?

Har du panel på veggen eller i taket som er til inspirasjon? En spesiell fondvegg i stuen, eller kanskje på soverommet eller badet. Har du brukt trepanel eller listverk på en spennende måte i ett eller flere rom? Prosjektet kan være lite eller stort – det viktigste er at det er inspirerende.

Alle kan søke – alle kan vinne.?

Hvis du kjenner noen som har laget noe spennende med tre, er det bare å tipse dem. Da har de muligheten for å vinne også.

Søknadsfristen er 1. desember.

Masse lykke til.??

Du finner masse mer inspirasjon her.

I år ble prisen delt mellom disse tre:


1. Plass
Interiørprisfinalist #3
Eier: Riina Kirsebom


I kategorien Interiør har fagjuryen kommet frem til at Rina med sitt herlige rom med stor takhøyde er årets vinner av Interiørprisen.

Juryen er samstemte i at dette prosjektet viser moderne og kreativ bruk av tre innvendig. Mange nye og trendy hus bygges store allrom med dobbel takhøyde. Dette rommet og taket særdeles, hadde vært langt mindre interessant, spennende, om flatene hadde vært hvite og platelagt. Med hvitlasert panel oppnår huseier både et rom med bedre inneklima (panel er et hygroskopisk materiale som puster) og en mer naturlig og lun følelse. Bjelker og lister i samme hvitlaserte behandling gir et helhetlig inntrykk, selv om taket har krevende vinkler og hjørner.

Juryen mener taket er til stor inspirasjon da mange glemmer litt denne flaten i et rom/hus. Her utgjør den hele forskjellen.

Interiørprisfinalist nummer 3

Fagjuryens kommentarer og oppsummering:

  • Juryen mener prosjektet viser riktig og kreativ bruk av tre hvor utallige vinkler og synlige bjelker skaper et spennende inntrykk. Det laserte panelet utgjør virkelig en forskjell.
  • Det er tydelig at profesjonelle håndverkere har jobbet detaljert og møysommelig med tak og interiør. Det tidkrevende prosjektet har betalt seg ved at man har et flott sluttresultat.
  • Inspirerende å se at man kan lage noe eget, også i taket! Her har søkerne et unikt tak som det ikke finnes maken til.
Les mer om vinnerprosjektet her:

2. Plass
Eksteriørpris finalist #1
Eier: Silje Almeland


Den mørke, mystiske og effektfulle interiørstilen hjemme hos Silje og Odd Endre ble årets nummer to i Interiørprisen.
Juryen har selvsagt fått med seg de siste årenes trend med mørke vegger og et mørkt interiør. Rommene oppleves likevel ikke for mørke da interiøret har spennende kontraster mot glatte vegger i lune farger og hvitt tak og vinduomramming. Juryen opplever at treets naturlighet og struktur kommer flott frem i det mørke panelet og at paletten gjør det enkelt å leke seg med ulike farger på andre interiørelementer.

Mystisk og elegant effektpanel - Interiørprisfinalist 1

Fagjuryens kommentarer og oppsummering:

  • En god søknad som tar juryen og leseren gjennom hele byggeprosessen og frem til beslutningene tilknyttet de ulike materialvalgene.
  • Juryen mener paret har tatt modige og spennende valg som fremstår både helhetlige og trendy!
  • Det mørke panelet får frem andre elementer i interiøret og kompletteres med fine kontrastvegger som bryter opp rommenes uttrykk.
Les mer om prosjektet her:

3. Plass
Eksteriørpris finalist #2
Eier: Helge Solberg


Tredjeplassen i år går til Helge Solberg og de barske veggene i et moderne naust. Juryen lot seg sjarmere og inspirere av naustet som gjennom bruk av NORD-kledning på veggene inne, har fått et tøft og værbitt inntrykk. Det er litt utradisjonelt å velge utvendige kledningsbord på innerveggene, men i rom og bygninger hvor man ønsker et litt røffere uttrykk, er det et spennende og godt valg.

Ved å splitte kledningsbord har eier laget lister til vinduer og dører, som gir et interiør ton-i-ton, enkelt og greit.

bilde av stueseksjon Interiørprisfinalist nummer 2

Fagjuryens kommentarer og oppsummering:

  • Juryen er enige i at det litt utradisjonelle og røffe interiørvalget passer godt til nauststilen! En pen detalj at det har blitt laget foringer og ulike løsninger fra samme kolleksjon som panelveggene.
  • Spennende å se at eksteriørkolleksjonen fra NORD også kan brukes innvendig, når gjort riktig!
  • Ved å bruke tak, veggpanel og listverk fra ‘samme’ kolleksjon har kandidaten fått et interiør som gir et ton-i-ton uttrykk og sømløse overganger.
Les mer om prosjektet her:

Foto: Bergene Holm/Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *