Jeg har fått en veldig hyggelig invitasjon!

Annonse

Jeg føler meg både, stolt, glad og takknemlig. Jeg har nemlig akkurat fått en invitasjon til å være med i fagjuryen til Inspirasjonsprisen til Bergene Holm.

Helt siden 2009 har Bergene Holm delt ut Inspirasjonsprisen – en høythengende og anerkjent pris for alle som bygger med tre hjemme, på hytta eller i uterommet. Prisen er delt i 6 kategorier: Eksteriør (Hus), Interiør , Uterom, Hytte, Barnas Trepris og en Åpen klasse.

De gir bort priser for hele 250 000 kroner hvert år!

Foto: @interiorwife/Bergene Holm

Flere av dagens kjente influencere har deltatt eller vunnet en av prisene bl.a. @Interiorwife, som vant Uteromsprisen i 2015, @mitthjem som vant interiørprisen i 2014, @holstedhanne, @marenbaxter, @behindabluedoor osv.

Inspirasjonsprisjuryen vurderer og premierer byggeprosjekter i tre, som er til inspirasjon for andre som bygger nytt, restaurerer eller pusser opp.

Det er en virkelig kompetent og flott jury jeg skal være med i:

Tone Bente Bergene Holm er kommunikasjonsdirektør i selskapet og har i alle år hatt rollen som stødig og diplomatisk juryleder. Hennes jobb er å utfordre juryen til å se etter «inspirerende, helhetlig og spennende bruk av tre», uansett størrelse og omfang i prosjektet.

Frank Ivar Andersen er daglig leder i Byggmesterforbundet. Han har stor faglig integritet og tyngde, tar alltid et ansvar for det bygningstekniske, og ser byggeprosjektene med fagmannens og tømrerens briller på.

Sindre Wam er arkitekt og partner i Kolab Arkitekter AS og universitetslektor ved Arkitekt-og designhøyskolen i Oslo. Sindre ser elementer i prosjektene som ikke alle vi andre ser, blant annet de gode linjene og proporsjonene.

Karianne Amlie er partner og eiendomsmegler i Aktiv og kjent gjennom programlederrollen i Boligjakten på TV3. Hun har øye for hvorvidt oppussing og nye byggeprosjekter tilfører hus, hytter og uterom ekstra verdi.

Marianne Haga Kinder kjenner mange av dere godt, og sammen arrangerer vi blant annet Gullfjæren. Vi sørger for at juryen også henger med på trender og tendenser, og hva som inspirerer.

Når juryen vurderer kategoriene Hytte og Uterom, har redaktørene i Hyttemagasinet og Det Norske Hageselskap egne juryplasser.

De neste to månedene vil jeg, sammen med Bergene Holm, organisere nominering til prisene for 2021. Det skal bli spennende.

Hvis du har laget noe spennende i tre er det derfor bare å følge med. Hvem vet, kanskje det blir DU som vinner en av prisene.

Det blir nok ikke mye tid til å sitte i pergolaen, som jeg designet i samarbeid med Bergene Holm. Men jeg gleder meg til å ta fatt på jobben.

Byggeguide til Pergolaen finner du her.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *