Fantastisk god Oreodessert

Denne oppskriften har jeg gledet meg til å dele med dere! Overdådig deilig Oreodessert med lag på lag av sjokolademousse, pisket krem og knuste Oreokjeks. Mmm, det blir ikke mye bedre! I tillegg er den svært enkel å lage.

Kan gjøres klar et par timer før servering.

Her får du oppskriften:

Overdådig deilig Oreodessert

Til ca 6 personer

Sjokolademousse
3 dl kremfløte*
100 g sukker
25 g bakekakao*
1/2 teskje vaniljesukker

Kremfyll
3 dl kremfløte*
1 teskje vaniljesukker

Lag med Oreokjeks

2 pakker Oreo-kjeks (28 Oreokjeks – 308 g)

Pynt
8 Oreokjeks ca 75 g

Start med å lage sjokolademoussen:

Ha alle ingrediensene til sjokolademoussen i en kjøkkenmaskin og pisk til du får konsistens som sjokolademousse.

Pisk kremfløten stiv med vaniljesukker.

Ta fra 8 Oreokjeks til pynt. Skjær resten av Oreokjeksene i mindre biter.

Ha først et lag med sjokolademousse, så et lag med oreokjeks og så et lag med pisket krem. Gjenta slik at du har to lag med hver.

Pynt med knuste og hele Oreokjeks.

La kaken stå kaldt til den skal serveres.

*Info til mine danske læsere: Kremfløte er piskefløde, melis er flormelis.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *