Eventyrlig vakre smykker fra Huldresølv

Annonse

Det beste jeg vet er det som er ekte. Ekte følelser, ekte mennesker og ekte håndverk. Da jeg ble spurt om å være ambassadør for Huldresølv var jeg derfor ikke i tvil.

I mer enn 25 år har Huldresølv laget vakre smykker, og alt er laget for hånd på verkstedet deres i Skien. Her har gullsmeder i mer enn 25 år satt sitt eget preg på hvert eneste smykke og skapt historie, ikke bare for seg selv, men også for alle de som har vært heldige å motta smykkene.

Jeg har akkurat vært ute i skogen og hatt stort fotoshoot for Huldresølv. Eller, stort og stort. Det var bare meg, trærne, mosen og fuglene som kvitret i vei. Men jeg fikk tatt mer enn 400 bilder.

Jeg er nok litt rar, for jeg trives aller best alene og gjerne ute i naturen. Da jeg var liten kunne jeg gå alene rundt i timevis, i den lille skogen som var inn til huset vårt. Og jeg er fortsatt glad i å være alene i naturen. Men du skulle ha sett meg da jeg holdt på ute i skogen her, liggende i skogbunnen for å prøve å få de beste vinklene med smykkene hengende og liggende rundt meg. Det var nesten så jeg ventet at huldra skulle dukke opp for å se hva jeg holdt på med. 🙂

Her ser du noen av bildene jeg tok.

Disse bildene er av den helt nye serien deres Fabel. Den er inspirert av gammel filigransteknikk, sagn og eventyr og er bare eventyrlig vakker med sine “snirkler” formet av tynne tråder og små kuler som tvinnes, bøyes og loddes. Designet er luftig og lett og har noe eventyraktig over seg.

Halskjedet har et unikt design, med det lille ekstra. Festet på halskjedet er et diamantkuttet ankerkjede som glitrer litt ekstra.

Fabel liten ring er fantastisk på og utrolig lekker på fingeren.

Øreringene begynner foran øret og avsluttes bak, slik at du får en unik ring på øret.

Du kan se hele fabel serien her:

Jeg elsker også serien Løv, den er inspirert av fjellbjørka. Detaljene, bevegelsene og de organiske formene minner om vinden som blåser i bjørkeløvet.

Løv ørepynt er spennende og utrolig vakker med flere bevegelige løv i oksidert sølv.

Løv ring er en utrolig vakker statementring inspirert av den sterke og magiske fjellbjørka. Særegen og med ett uttrykk som skiller seg ut.

3 bjørkeløv danser elegant rundt på denne vakre ringen i oksidert sølv 925. Ringen er detaljrik med detaljer som glitrer i sollyset. Den passer fint sammen med armlenken i oksidert sølv.

Anhenget har en spennende og unik form som gjør at de små bjørkeløvene glitrer i solen. Kombiner gjerne anhenget med flere smykker i ulik lengde som for eksempel Løv halsgropsmykke. Vakkert både til korte og lange kjeder.

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *