Ny stor konkurranse – vinn flotte knivsett fra Global – verdi 3199,- per sett

Annonse

I samarbeid med Eiendomsmegler Krogsveen gir jeg nå bort to eksklusive knivsett i stål fra Globals helt nye jubileumsserie, verdi kr. 3199,- per sett.

Gode kniver er noe av det viktigste man kan ha på kjøkkenet. Jeg har selv akkurat mottatt ett sett og det er virkelig helt fantastiske kniver. Faktisk de beste jeg har hatt.

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

 1. Lik Krogsveen på Facebook. Klikk HER!
 2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen.

Vinnerne trekkes 24. februar.

Masse lykke til!

Med 35 års kvalitet og førsteklasses arbeid fra GLOBAL kan vi nå presentere deg for deres nye knivsett i stål. Du får tre stk. kniver i den klassiske designen i toppklasse. Dette knivsettet er en del av Globals jubileumsserie, de kommer derfor med en unik jubileumsinngravering. Knivene er det perfekte settet til kjøkkenet. Du får både en kokkekniv på 19 cm med luftlommer, en 14 cm brødkniv og en 9 cm urtekniv. Bladet med luftlommer sørger for at det er luft mellom kniv og emnet som det skal arbeides med. Det betyr også at du får et knivsett som alltid vil slippe matvarene lett og gi deg mulighet til å arbeide så presist og enkelt som mulig.

I følge Norsk Kundebarometer, har Krogsveen de mest fornøyde og lojale kundene blant eiendomsmeglerne. For andre året på rad!

Krogsveen har spesialisert seg på eiendomsmegling siden 1975. De har 315 ansatte fordelt på 51 meglerkontorer og mer enn 40 års erfaring har lært dem å ikke overlate noe til tilfeldighetene. De har gjennomprøvde systemer for alt. Det sikrer kompetanse i alle ledd og gjør det mulig å følge opp flere tusen potensielle kjøpere på en god måte. Kanskje det er derfor de har så mange fornøyde kunder.

De har blant annet et eget boligsøkerregister som hjelper deg til å finne akkurat din drømmebolig. Du kan også få din egen boligkjøpsrådgiver som kan hjelpe deg i hele prosessen. Se mer HER.

Du slipper også å stresse med vasking, lagring, flytting og transport. Krogsveen fikser alt! Og best av alt? Ikke dyrere, bare enklere.

De har også en utrolig praktisk lynvurdering, som kan gi deg en verdivurdering av boligen din på noen få minutter. Du vil også få hjelp gjennom hele prosessen, slik at det å selge bolig blir enkelt og trygt. Se mer HER.

Foto: Franciskas Vakre Verden/Global/Krogsveen.

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 kommentarer

 1. Janita Hedin

  JA 🙂

 2. Likjebetn

  Ja☀️

 3. Gro Kåsmoli

  JA

 4. Monica Karin

  ♥️ JA ♥️

  Akkurat hva jeg trenger og ønsker meg

 5. Jaa takk ❤️Ha vore utrolig kjekt å vinne desse fine knivene ❤️❤️

 6. Heidi E. Aursand

  Ja

 7. JA, jeg ønsker meg de, de knive er super

 8. Marianne

  JA

 9. Ja takk

 10. JA

 11. JA

 12. Ja

 13. Ewa Dahlkvist

  Ja