
Jeg håper du har hatt en kjempefin jul med masse kos og mye god mat!
Vi har spist (litt for) mye bra, og da kjenner jeg det er på tide å spise litt sunnere 😉
Salat er jo ikke bare salat, denne er så god at du faktisk har lyst til å spise den!
Jeg liker å servere salat slik at alle ingrediensene ligger for seg. Det ser fint ut, og så er det enkelt å forsyne seg slik at man får det man liker best. Særlig når man har barn.

Kjempegod og mettende salat
Til ca 4 personer
Caprese salat er jo vanligvis en enkel salat som består av tomat og mozzarella. Denne varianten er helt crazy og over the top med både egg, avokado, strimlet svinekjøtt og pasta. Kjempegod!
1 Crispy salathode eller lignende
200 gram pasta
400 g strimlet svinekjøtt (du kan også bruke kylling, oksekjøtt, bacon eller lignende)
3 egg
2 pakker små tomater
2 pakker mozzarellakuler, eller vanlig mozzarella skjært i mindre biter
2 avokadoer
Litt krydder – Pasta Rossa eller lignende
Vask salaten. Legg salatblader i bunnen av et stort fat.
Kok opp pastaen, stek kjøttet og kok eggene. Skyll pastaen i kaldt vann, slik at du får den avkjølt.
Legg alle ingrediensene hver for seg på salatbladene, som på bildet.
Dryss med litt krydder, server med godt brød. Klikk her for å få oppskriften på Verdens beste focaccia, som passer perfekt til.

Foto: Franciska Munck-Johansen
Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂
Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.
