Vinn årets vakreste romaner

Annonse

Da er vinnerne av bokpakkene trukket.??✨

Vinnerne ble:

 • Bodil Helen Høyland
 • Liv Navelsaker Reitan
 • @hverdagsgleder_/@by_synnelindgrenhelle

Gratulerer så mye!

Tusen takk til alle som var med i konkurransen.??✨

—-

Er du glad i å lese?

Da har jeg en bra giveaway til deg!

I samarbeid med forlaget Vigmostad & Bjørke gir jeg nå bort tre koselige bokpakker til deg og en venn.

Pakkene består av de to populære bøkene En dag i desember av Josie Silver og De som er elsket av Victoria Hislop. Verdi kr 528,- per bokpakke. Jeg trekker tre vinnere som får to bokpakker hver.

Konkurransereglene er veldig enkle:

 • Vil du vinne? Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook.

Vinnerne trekkes 19. desember.

Masse lykke til!

Det beste jeg vet når kulden setter inn er å sette meg i sofakroken med en stor kopp te og fordype meg i en god historie. Du vet, slike historier som får deg til å glemme tid og sted og som transporterer deg til et helt annet univers. I dag vil jeg anbefale to av årets vakreste romaner. Romanene finner dere her: https://bit.ly/2LJF3bw

Victoria Hislop kjenner mange av dere helt sikkert fra før av. Jeg husker da jeg leste Øya for første gang for mange år siden – for en bok! Jeg ble fullstendig oppslukt av å lese den sterke familiesagaen. Og nå har jeg fått De som er elsket av forlaget – og jeg kan med hånda på hjertet si at dette er den beste boken av Hislop siden Øya. Boken handler om en families skjebne under borgerkrigen i Hellas. For meg som elsker Hellas er det utrolig fascinerende, vondt å lese, men likevel – herregud for en leseopplevelse. Samtidig som boken er spennende og godt skrevet, lærer jeg masse om en mørk tid i Hellas’ historie! Ikke minst er det sterke kvinner som driver denne historien fremover. Jeg elsker den, rett og slett!

Og ingen jul uten Love Actually! En dag i desember er faktisk bøkenes svar på Love Actually! En vidunderlig, romantisk juleroman som fikk meg til å gråte og le om hverandre. En uforglemmelig og vakker kjærlighetshistorie! Boken begynner med Laurie som møter blikket til en fremmed gjennom en bussrute en dag i desember – og umiddelbart tennes det en flamme mellom disse to. Mannen går mot bussen, men han rekker den akkurat ikke. Men hva hvis Laurie møter han igjen? Hvor langt er du villig til å gå for kjærligheten?

Denne boken kommer jeg til å lese igjen år etter år!

Ta en titt på bøkene her.

Ønsker deg en koselig jul med mange gode leseopplevelser.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

13 kommentarer

 1. Irene K

  ja

 2. Frøydis

  Ja, disse vil eg gjerne vinne.

 3. Hilde Skalmerås

  ja

 4. Vezira Hadzimahovic

  Ja

 5. JA

 6. JA

 7. Julie Håpnes

  Ja!

 8. BenteFarsund

  ja

 9. Randi tller

  Ja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *