Vi har fått nytt kjøkken!

Annonse

Kjøkkenet vårt er uten tvil det rommet i huset som er mest brukt. Etter å ha hatt det gamle kjøkkenet siden vi overtok huset og siden vi hadde fått en stor skade på et av skapene var det på tide å tenke nytt.

Det gamle kjøkkenet var hvitt og landlig og vi har vært veldig fornøyd med det i mange år, men nå hadde vi lyst på noe helt nytt. Det ble derfor helt motsatt, sort og moderne.

Det er viktig for meg å ha varme på kjøkkenet, det må være koselig å være der og gjestene våre må føle seg velkomne. Jeg bestemte meg derfor tidlig for at vi måtte ha et par store innslag med tre.

Jeg ble anbefalt å kontakte Bergene Holm som har vært mer enn 70 år i bransjen og som er en av de dyktigste innen trelast, for å høre hva de ville anbefale.

Jeg ble veldig godt tatt imot og fikk masse gode råd og tips. Vi endte opp med å sette opp eikespiler på den ene veggen og for enden av kjøkkenbenken. Vi valgte lakkerte spiler, slik at de tåler mye.

Jeg er så fornøyd med resultatet. Det ble akkurat slik vi hadde håpet på. Vi ønsket en koselig kafé-atmosfære og det er akkurat slik det føles når man kommer inn på kjøkkenet.

Her kan du se litt før- og etter-bilder:

Før

Etter

Før

Etter

Før

Etter

Her er litt flere bilder:

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

4 kommentarer

 1. Det nye kjøkkenet deres er nydelig og så koselig! Likte veldig godt stolene ved bordet. Leter etter nye stoler selv, vi skal snart flytte og tenker å fornye spisemøblene. Går det an å spørre hvor deres er fra?

  1. Franciska Munck-Johansen

   Stolene er fra Skeidar

 2. Så utrolig fin farge på kjøkkenet. Er så mange som enten har hvit, grå eller svart. Så fint når man ser at andre kommer med farger som blå eller turkis.

  1. Franciska Munck-Johansen

   Hyggelig å høre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *