Ny stor konkurranse – vinn 2 gavekort til en verdi av 1500,- til Porsgrunds Porselænsfabrik

Annonse

Da er vinnerne av gavekortet trukket.

Vinnerne ble Sonja Hoff Borgersen og Liv Synnøve Sund

Gratulerer så mye.?

Vinnerne er kontaktet direkte.

Tusen takk til alle som deltok.??❄️

—-

Vi er stolte av å ha Porsgrunds Porselænsfabrik som sponsor til Gullfjæren Interiør Awards, og vi har vært så heldige å få lov til å gi bort 2 gavekort på hele 1500,- som kan brukes til alt i nettbutikken deres. Se hva du kan velge mellom her.

Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

 1. Lik Porsgrund på Facebook. Klikk HER!
 2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook.

Vinneren trekkes 21. november.

Lykke til!

Porsgrunds Porselænsfabrik ble etablert i 1885, og er kjent for et sterkt fokus på design, håndverk og kvalitet. Porsgrunds Porselænsfabrik forvalter og formidler en betydelig historie og høyt verdsatt kulturarv, men de satser samtidig på kontinuerlig utvikling og ny design for å møte framtidens behov.

De har blant annet utrolig mange flotte serviser. Her ser du fire av servisene deres.

Spire er et klassisk og tidløst servise som du kan ha glede av i generasjoner. Det er et tidløst servise som passer til alle typer borddekkinger fra den klassiske til den mer 7moderne og minimalistiske.

Porsgrunds Porselænsfabriks designere, Nora O. Krogh og Christian Svinddal har designet nye former til en revitalisering av Spire. Serviset er tilpasset en moderne hverdag og de aller fleste delene er tegnet på nytt. Formspråket og dekoren er tro mot Konrad Galaaens konsept der samspillet mellom form og dekor er sentralt.

Se hele serviset her:

Det nye serviset Dompap er utviklet med den norske vinteren i tankene. Hva er vel koseligere enn en liten, lubben, rød fugl på en rimfrostet gren? Den fargesterke dompapen er et kjærkomment syn i det hvite vinterlandskapet. Fuglens rødfarge synes godt på en bakgrunn inspirert av kalde klare dager, blekt dempet vinterlys og bare grener. Dompap er et servise laget av elegant benporselen med små detaljer i ekte platina.
Se hele serviset her.

Bogstad Strå er et av Porsgrunds eldste og mest tradisjonsrike servise. Dekoren er håndmalt av Porsgrunds beste porselensmalere, i god tråd med gammel tradisjon og design. Dekoren blir omtalt blant fagfolk som “evighetsmønsteret”, og er antatt å være ett av verdens eldste porselensmønster. Vi i Porsgrund er stolte over å ha podusert dette service helt siden produksjonen startet i 1887.

Maxistrå er Porsgrunds moderniserte maxiversjon av det evigvarende stråmønsteret fra 1700tallet. MaxiStrå har forstørrede enkeltelementer hentet fra vårt eget håndmalte Stråmønster. Formen er tidløs, funksjonell og lar seg godt kombinere med både det trendy MaxiSort og med det klassiske MiniStrå. Maxistrå er designet av Trond Hansen og Ragnhild Wik og lansert i 2005.

Se hele Bogstadstrå-serien her. Se hele Maxistrå-serien her.

Foto: @ranli_

Porsgrunds Porselænsfabriks sagnomsuste nissestreker ble tegnet i 1898 av fabrikkeierens 14/15 årige datter Sigrid Rachlev. Dekoren er basert på de ekte norske og skøyeraktige fjøsnissene og har med årene blitt en del av den norske kulturarv. Hver jul dukker nissene opp i tusenvis av norske hjem og skaper nye tradisjoner, generasjon etter generasjon.

Se hele serien her.

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Marianne Haga Kinder@inspirasjonsguiden og @gullfjaeren.

For større vinnersjanser kan du også  delta i konkurransen her:

Denne konkurransen arrangeres i samarbeid med Porsgrunds Porselænsfabrik, den er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Foto: Porsgrunds Porselænsfabrik/@ranli_

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon ?

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

10 kommentarer

 1. Likjebetn

  JA

 2. Janita Hedin

  JA 🙂

 3. Sissel Hem Sellgren

  JA

 4. Thea Hammerstad

  JA

 5. Elisabeth Finnekåsa

  JA

 6. JA

 7. Linda Merethe Pettersen

  JA

 8. Ja, det hadde vært en super burstagave til meg, som har bursta i desember.

 9. Ja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *