Vinn flott sett med kaffetrakter, brødrister og vannkoker

Annonse

I samarbeid med Eiendomsmegler Krogsveen gir jeg nå bort et flott sett med kaffetrakter, brødrister og vannkoker fra WMF, til en verdi av kr. 3197,- per sett.
WMF har utviklet høykvalitetsprodukter til kjøkkenet i 160 år. Den nye serien deres kombinerer små og kraftfulle kjøkkenapparater i stilren og kompakt design. KITCHENminis® består av tre produkter – kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Alle produktene er fremstilt i rustfritt edelstål
Vil du vinne?

Konkurransereglene er veldig enkle, alt du trenger å gjøre er:

 1. Lik Krogsveen på Facebook. Klikk HER!
 2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook. 

Vinneren trekkes 21. august.

Masse lykke til!

WMF  tilbyr funksjonelle og vakre produkter til kjøkkenet, som tilfredsstiller enhver gourmetkokk og desingnentusiast.

Kaffetrakteren har flere smarte funksjoner – drikk kaffen hjemme eller ta den med deg. Med en 24-timer timer kan du tidsinstille kaffetrakteren og våkne til deilig kaffelukt på morgenen.  Ta farvel med engangskopper og drikk kaffen din fra termoskoppen som du til og med kan trakte kaffen direkte i.

Vannkokeren presterer maks selv om den er liten. Et display viser hvor mye vann som fylles i, og ved å koke små mengder vann sparer du miljøet. Vannkokeren er også utstyrt med beskyttelse mot overoppheting. Liten men kraftfull – helt enkelt!

Brødristeren har nett design og tar svært liten plass på kjøkkenbenken. Du kan fortsatt riste to brødskiver eller bagels, på tross av hvor smal den er. De forskjellige funksjonene gjør at du kan tine, varme og riste brød, og risteren har en bagelfunksjon hvor kun den ene siden ristes. Det følger også med en tang som brukes til å ta ut brødet.

I følge Norsk Kundebarometer, har Krogsveen de mest fornøyde og lojale kundene blant eiendomsmeglerne. For andre året på rad!

Krogsveen har spesialisert seg på eiendomsmegling siden 1975. De har 315 ansatte fordelt på 51 meglerkontorer og mer enn 40 års erfaring har lært dem å ikke overlate noe til tilfeldighetene. De har gjennomprøvde systemer for alt. Det sikrer kompetanse i alle ledd og gjør det mulig å følge opp flere tusen potensielle kjøpere på en god måte. Kanskje det er derfor de har så mange fornøyde kunder.

De har blant annet et eget boligsøkerregister som hjelper deg til å finne akkurat din drømmebolig. Du kan også få din egen boligkjøpsrådgiver som kan hjelpe deg i hele prosessen. Se mer HER.

Du slipper også å stresse med vasking, lagring, flytting og transport. Krogsveen fikser alt! Og best av alt? Ikke dyrere, bare enklere. De har også en utrolig praktisk lynvurdering, som kan gi deg en verdivurdering av boligen din på noen få minutter. Du vil også få hjelp gjennom hele prosessen, slik at det å selge bolig blir enkelt og trygt. Se mer HER.

Foto: WMF/Krogsveen.

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

14 kommentarer

 1. Ja !

 2. Elisabeth Finnekåsa

  JA

 3. Sissel Hem Sellgren

  Ja

 4. JA

 5. Gro Kåsmoli

  Ja

 6. Marianne

  Ja

 7. Agnes Mordt

  Ja

 8. Kjersti

  Ja!!

 9. Turid Thorsen

  JA!

 10. Ja

 11. Ja. De var fine!!

 12. Kristin

  Ja takk!! Vannkokeren har tatt kvelden her. 😀

 13. WencheS

  Ja <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *