Noe av det beste jeg vet…

Annonse

Noe av det beste jeg vet, er å lage noe godt og varmt å drikke, og sette meg akkurat her med et interiørblad eller en god bok. Særlig nå når det blåser og er kaldt ute, er det ekstra hyggelig å kunne tenne lys og lage en koselig stund. Ah, da er livet komplett for meg.

Jeg har fått lov til å teste ut den nye Senseo Switch 3in1. Den er veldig praktisk for den kan brukes på tre ulike måter. Man kan enten lage seg en liten kopp kaffe, et stort krus eller en hel kanne kaffe, og man kan bruke den både med filterkaffe og kaffeputer. Jeg hadde ikke trodd at det var mulig. Men det er det faktisk. Ikke tar den stor plass heller.

Vegar er en skikkelig kaffedrikker, det blir en god del kopper hver dag, men han liker best å ta én kaffe om gangen slik at han får helt nytraktet kaffe hver dag. Han liker best filterkaffe.

Jeg synes det er gøy å prøve litt forskellig, jeg liker derfor kaffeputene godt, som man får i mange ulike smaker. Det er også praktisk at man kan lage en hel kanne med kaffe på samme maskin når man får gjester.

Barnas favoritt er varm kakao.

For at det skal være mindre pes med leksene har vi det vi kaller «leksekos». Når de kommer hjem fra skolen lager jeg litt godt å spise og en kopp varm kakao eller lignende og da har vi leksekos. Da blir leksene forbundet med noe hyggelig og det går raskere å få dem gjort. De er også som regel både sultne og tørst når de kommer hjem, så da passer det godt å lage litt ekstra godt til dem.

Foto: Franciska og Celina Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *