Vinn flott stol fra Englesson til en verdi av 3900,-

Annonse

Da har vi gleden av å kunne gi bort en flott Brooklyn stol i høy kvalitet fra Englesson Furniture og S. Heffermehl til deg og en venn. Verdi per stol er 3900,-. Du bestemmer selv hvilket trekk og hvilke ben du ønsker. Velg mellom sort, hvit, grå brun eller eik natur ben.

Dette er en stol som passer godt inn i de fleste rom og stilarter. Den vil være flott på soverommet til å ha klær på, i gangen til å sitte på når man tar på sko, som en fin ekstrastol i stua etc.

Konkurransereglene er veldig enkle:

 1. Lik S. Heffermehl AS på Facebook. Klikk HER!
 2. Skriv JA i kommentarfeltet her på bloggen, eller på Facebook.
 3. Det er ikke et kriterie for å være med i konkurransen. Men tips gjerne en venn du har lyst til å vinne sammen med. Vi gir bort to stoler, en til dere hver. Det er lov å tipse flere venner, tips bare en av gangen.

S. Heffermehl samarbeider med Therese Johaug som har innredet sitt hus med møbler fra Artwood og Englesson.

Lykke til!

Vinneren trekkes 8. november.

Artwood og Englesson er veldrevne og solide firmaer, som begge har holdt på i over 50 år.

I Norge representeres de av S. Heffermehl AS. I dag er det Hanne Heffermehl som driver S.Heffermehl.

Englesson og Artwood utfyller hverandre perfekt og jeg jeg er stolt av å representere de i Norge forteller Hanne. Du kan faktisk innrede et helt hus eller en hytte med møbler og interiør fra oss, et hjem du vil trives i lenge.

Når du kommer inn i det lekre showrommet som Hanne har innredet, er der lett å se at Englesson og Artwood skaper en uanstrengt og avslappet atmosfære. De fleste møblene er også svært fleksible når det kommer til stoffer og størrelser. På den måten kan du få et møbel som er tilpasset etter dine ønsker og behov.

Hanne har det som regel travelt da Artwood og Englesson selges i møbelbutikker over hele landet. Englesson har også spesialisert seg på senger. Sengen «Master» er Hannes favoritt. Den gir en fantastisk komfort og med utskiftbare kasetter kan du gjøre sengen fastere eller mykere etter behov forteller hun ivrig.

Hanne har nylig hatt besøk av Therese Johaug på showrommet som har valgt å innrede sitt hjem med møbler og interiør fra Artwood og Englesson.

Vi er veldig stolte over at S.Heffermehl, Artwood og Englesson igjen er hovedsponsorer under Gullfjæren Interiør Awards den 9.mars på Hotel Continental.

Instagram: @hheffermehl

Her kan du se utvalget til Artwood 1969

Her kan du se utvalget til Englesson Furniture

Foto: Marianne Haga Kinder/Artwood/Englesson

Du kan også delta i konkurransen hos @inspirasjonsguidennorge eller på @gullfjaeren. For ekstra vinnersjanser kan du også delta på Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

12 kommentarer

 1. Sissel Hem Sellgren

  Ja.min sønn

 2. Kjersti

  Ja!! Så lekker

 3. Kristin Vatnan

  Ja!

 4. Ja!

 5. Ja, veldig gjerne!!

 6. Kristin

  Ja takk!!

 7. Britt-KAri Blom

  Ja, min søster

 8. Ja takk en lekker stol

 9. Kristin Vatnan

  Ja!!

 10. kikki K

  Ja, super!

 11. Camilla

  Vil veldig gjerne vinne denne, da våre spisestuestoler er noen trestoler jeg har arvet etter foreldrene mine. De er laget rundt år 1900. Denne stolen ser helt nydelig ut, og nydelig å sitte i også.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *