Hurra! Da er drivhuset endelig helt ferdig!

Annonse

Jeg er så utrolig glad! Endelig har drømmen blitt til virkelighet!

I årevis har jeg drømt om et drivhus i hagen. Et koselig lite hus i hagen der man kan sitte i ly for vind og vær, og et sted som kan brukes både til å invitere gjester, til å slappe av og kose seg, lese bøker, og mye mer.

Jeg har ikke så veldig grønne fingre, drømmen for meg er derfor ikke å dyrke masse planter, selv om det selvfølgelig også kan brukes til det. Drømmen for meg er å kunne få mest mulig ut av sommeren og egentlig alle årstidene.

Jeg har endelig innsett at vi bor i Norge, og selv om vi i år har vært utrolig heldige med fantastiske sommerdager, så er det mer uvanlig enn vanlig.

Det å ha et lite hus man kan være ute i nesten året rundt er derfor noe av det beste jeg kan tenke meg.

Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvor jeg skulle kjøpe huset og til slutt faldt valget på Byggshopper. De har et stort utvalg, veldig bra kvalitet på drivhusene, i tillegg til en meget god pris.

Jeg kontaktet dem og ble tatt utrolig godt imot. De var svært hjelpsomme og svarte på masse spørsmål som jeg hadde.

Drivhuset ble raskt leveret, så da var det bare å sette i gang.

Vegar, helten og mannen min satte det opp helt selv.

Jeg ER så fornøyd! Det ble akkurat slik jeg hadde håpet på, så nå ser vi frem til mange koselige stunder i det lille huset vårt.

Jeg vet at jeg ikke er alene om å drømme om et drivhus. Jeg spurte derfor Byggshopper om de kunne tenke seg å gi en god rabatt til dere fine lesere.

Det ble de med på. Jeg har derfor en veldig hyggelig nyhet til dere.

Bruk koden: ex5000, da får du hele 5000 kroner ekstra i rabatt, hvis du kjøper drivhus fra Byggshopper innen 1. august. Det gjelder alle drivhus. 🙂

Drivhuset vårt heter Larvik. Det koster vanligvis 39 900,- akkurat nå har Byggshopper sommerpris da koster det 29 900,-. Bruker du rabattkoden får du 5000,- ekstra i rabatt og det koster da bare 24.900,-.

Her ser du litt bilder fra drivhuset. Hva synes du?

Foto: Franciska Munck-Johansen.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Så idyllisk -og jeg liker at du har laget en daybed i hjørnet for total avslapning etter en lang arbeidsdag. Mors hjørne Du er flink

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk for hyggelig hilsen. 🙂

 2. Wow!! Det var skikkelig råstilig! Ser for meg det blir deilig å slappe av inni der

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk Agnethe 🙂

 3. Hei! Har bestilt samme drivhus. Men får nå høre at flere sliter med at det er tett. Har du opplevd det samme?

  1. Hei Oda
   Ja, har opplevd at det kan komme inn litt vann, men vi har tettet igjen med silikon.
   Vennlig hilsen
   Franciska 🙂

 4. Kate Hopland

  Wow, for et flott drivhus du har fått deg, og så koselig du har innredet detAkkurat slikt drivhus eg ønsker meg også! Eg er urtemedisiner, så der kan eg jo dyrke div asiatiske godurter, som ellers ikke kan dyrkes her på Vestlandet