Tips! Slik får du unik og rimelig kunst som ingen har maken!

Annonse

Noe av det viktigste man kan gjøre for å skape et personlig interiør, er å bruke original kunst på veggene. Men det kan være svært kostbart.

Mitt beste tips er å lage kunsten selv. Du kan enten bruke bilder du har tatt selv, da blir det ekstra personlig, eller du kan laste ned flotte kunstbilder fra bildebyråer som Shutterstock, iStock eller lignende. Her kan du kjøpe bilder i høy kvalitet for under 100 kr per stk. Da får du noe ingen andre har.

På Fotoknudsen kan du bestille akkurat den størrelsen du ønsker i flere ulike materialer. Min favoritt er plexiglass og  aluminiumsplater, men trykk på tre, skumplate eller lerret blir også flott.

Jeg har fått lov til å gi leserne mine hele 40 % rabatt på alle Fotoknudsens interiørprodukter! Se mer HER!

Bruk koden VAKRE40 den er gyldig til og med 17. mai.

Jeg har akkurat bestilt helt nye bilder til stua. Jeg hadde lyst på noe jeg ikke hadde sett andre steder og fant dette løvebildet på Shutterstock. Jeg speilvendte det ene og vips hadde jeg helt unik kunst. Jeg bestilte på www.fotoknudsen.no, det var veldig raskt gjort og jeg fikk bildene etter bare noen få dager. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, flott trykk og veldig bra kvalitet. Bildene kommer også med et veldig praktisk oppheng som gjorde at vi fikk hengt dem opp på noen få minutter.

Hva synes du?

Fotoknudsen har en praktisk app, som gjør det veldig raskt og enkelt å lage fotobok, interiørprodukter, fotokalender og fremkalle bilder med mer. Klikk HER for å laste ned den.

Mens jeg holdt på å bestille, lastet jeg også ned appen «Minnebanken» den gir gratis lagring av bildene dine. Klikk HER for å se mer.

Jeg fikk også laget et bilde med fjær som motiv til kontoret mitt. Det har jeg selv tatt.

Hvis du er i tvil om hvilket materiale du bør velge å trykke bildene dine på, finner du en egen guide HER.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *