Nye spisestuestoler!

Annonse

Tusen takk for hjelpen deres med å velge nye spisestuestoler! Se mer her.

Nå har jeg endelig bestemt meg, og jeg er kjempefornøyd med valget.

Slik så det ut hos oss før. Jeg likte det veldig godt slik også, og det var ingenting galt med det, men etter å ha hatt de samme stolene i syv år var det på tide med noe nytt. De har fått et godt hjem hos en ny familie. 🙂

Jeg valgte Chicago stoler fra Skeider. Jeg synes de ble lune og fine på kjøkkenet, og de tar fargen godt opp fra veden og peisen. Jeg valgte også å legge skinn fra islandsk villsau i hver stol. De er også fra Skeidar. Du finner dem her.

Hva synes du?

Foto: Franciska Munck-Johansen 

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Det ble kjempefint med de nye stolene og perfekt med skinn i.

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk.
   Ha en fin dag videre.
   Beste hilsen
   Franciska 🙂

 2. Turid Hansen

  Hei, hvor har du kjøpt lampene over kjøkkenbord?

  1. Franciska Munck-Johansen

   Hei Turid
   De er fra Wikholmform.
   https://wikholmform.se/
   Beste hilsen
   Franciska 🙂