
Har du lyst til å overraske familie og venner? Server disse påskeeggene til påskefrokosten i eggeglass i stedet for vanlige kokte egg.
Da får de seg en overraskelse når de ser hva som gjemmer seg under skallet.
Hjemmelagde sjokolade påskeegg
4 egg
Mørk og hvit sjokolade, ca 200 g av hver
Blås ut innholdet av 4 egg og skyll eggene med vann, la dem tørke.
Smelt hvit og mørk sjokolade i mikroovn og ha det i eggene skiftevis. Ha sjokoladen i et lite kremmerhus, eller sprøytepose da er det enklere å fylle egget.
Etter de har stått noen timer i kjøleskapet er det bare å åpne og se hvordan de har blitt.
Foto: Franciska Munck-Johansen
Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂
Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.
