Hvilke stoler synes du jeg bør velge?

Annonse

Jeg har i mange år hatt de hvite Vitra stolene fra Verner Panton, og jeg har vært veldig fornøyd med dem, men nå er jeg klar for litt forandring.

Jeg synes Skeidar har mange fine spisestoler og jeg har nå klart å fine to stoler som jeg liker ekstra godt. Men jeg klarer ikke å velge.

Utover at det skal se fint ut, så er det også viktig at det er praktisk. Jeg bytter ikke møbler ut så ofte, jeg har derfor planer om å ha dem i hvert fall fem år, gjerne mer.

Hvilken stol synes du passer best? 1 eller 2? Jeg setter stor pris på svar. Du kan også svare på Facebook om det er enklere. Klikk her. 🙂

1. Chicago

Stolen til venstre heter Chicago og er i imitert skinn. Jeg liker fargen. Tror det blir fint med litt farge på kjøkkenet. (Jeg er jo håpløs når det gjelder farger, kommer alltid tilbake til naturfargene. Tenkte derfor dette kunne være en måte å få litt (naturlig) farge inn på.) Jeg synes det er et ekstra pluss at det er imitert skinn, siden det er enkelt å holde rent. Ja, da noen synes kanskje det er litt «harry», men jeg synes ikke det, jeg ser for meg at kombinert med villsau, så kan det bli riktig så fint.

Jeg har tenkt å ha villsau på setet av hver stol. Vi har det i dag og det er mykt å sitte på og jeg liker uttrykket det gir. Denne gangen vil jeg ha enda større skinn. Kanskje dele hvert skinn i to eller tre. Skeidar har salg på det akkurat nå.

2. Charlton

Men så er det jo skikkelig fint med velur også. Og i en mørk grønnfarge, så kanskje jeg tør å velge en farge. Men er det upraktisk? Blir det fort flekker, eller holder de seg fine? Og vil jeg bli lei grønnfargen etter hvert?

Dette var ikke helt enkelt! Jeg trenger din hjelp!

Jeg er kjempeglad for din tilbakemelding. Uansett om du skriver en kommentar her på bloggen, eller her på Facebook.

Tusen hjertelig takk!

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

16 kommentarer

 1. Elisabeth H

  Velour er lekkert,men blir lett skjoldete og flekkete. Imitert skinn kan være veldig klamt,men med villsau oppi er det problemet løst. Jeg ville absolutt gått for det,kontrasten mellom det litt stramme ‘læret’ og den myke,fluffy sauepelsen er lekker!

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk for gode innspill. 🙂

 2. Jeg elsker Chicago nummer 2! Så stilig med imitert skinn <3

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk 🙂

 3. Jeg tenkte grønn velur med det samme. Så brukte jeg litt tid på å se det for meg i kjøkkenet ditt, og jeg er redd for at det blir for mørkt og litt feil. Derimot tror jeg den cognac fargen vil gli rett inn og gjøre det varmt og innbydende. Spesielt med villsau på setene.
  Lykke til!!

  1. Franciska Munck-Johansen

   Tusen takk Irene. Jeg tenker faktisk akkurat det samme. 🙂

 4. Nr 1.

 5. Brune hvis du har tenkt å ha saueskinn i dem

 6. Elisabeth

  De er fine begge to.
  Hvem er mest behagelig å sitte på? Jeg går alltid etter mest komfor, men møbelet må være pent også;)

  Du skal ikke være redd for velurstoff. Har selv velurspisestuestoler fra Artwood i grått stoff. Hatt de i flere år. Og med 2 i barneskolen blir det sølt på stolene. Jeg bruker en ren lett fuktig microfiberklut og gnikker bort flekker. Og så har jeg en dampvasker som brukes 1-3 ganger i året til å gjøre de nye igjen. Bruker dampvasker på badet, flisegulv, vasking av malte flater og laminatgulv.
  Lykke til med valget:)

 7. Olaug Brit

  Jeg synes du skal velge stolene Chicago! Naturfargen vil passe godt inn i interiøret ditt. Det vil jo også være mer praktisk Med skinn i vil det også være varmt og behagelig å sitte i

 8. De brune, for å få litt farge inn. Og mer praktisk enn velour 😉

 9. Britt-Kari

  Helt klart brun 🙂 Kjempestilig

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *