8 tips til å få et freshere soverom

Annonse

Foto: Krogsveen.

Soverommet er det første du ser hver morgen og det siste du ser før du legger deg. Likevel er det et rom som ofte blir forsømt. Vi har full fokus på kjøkken og bad, og stua er jo også viktig. Derfor kan soverommet lett bli glemt. Men det er ikke så mye som skal til for å få et soverom du kan glede deg til å våkne opp i, her får du 8 gode tips.

1. Mal rommet i en farge du liker. Ikke tenk så mye på hva som er trendy eller kult, velg en farge du trives godt med. Hvis ikke du ønsker å male hele rommet, kan du male en vegg som her. Mørkere toner bidrar til en hyggelig hulestemning.

2. Ta opp fargen på veggen på et møbel, bilde eller puter. Da får du en fin helhet.

3. En krakk for enden av sengen gjør rommet mer eksklusivt og du har et sted å legge fra deg klær.

4. Nytt sengetøy kan endre hele rommet. Velg gjerne naturmaterialer som bambus eller egyptisk bomull, det ser lekkert ut og det er godt å sove med.

5. Ha gjerne et blikkfang midt i rommet. Som her hvor det er brukt en pute med knytemønster. Den skaper liv til rommet og er et lekent innslag.

6. Ekstra puter gjør rommet mer eksklusivt. Bruk gjerne store hotellputer, eller flere mindre puter.

7. Velg belysning som er både praktisk og dekorativ. Hvis du liker å lese er det viktig med en god leselampe, samtidig kan det være praktisk med en taklampe. En dimmer gjør det enkelt å forandre stemningen.

8. En sengegavl er prikken over i-en. Den rammer inn sovesonen og løfter rommet. Velg gjerne en polstret sengegavl, da har du noe mykt å sitte inn til hvis du liker å lese i sengen.

Dette innlegget har jeg laget for Krogsveen Boligtips. Her finner du mange gode artikler om alt fra Oppussing, til vedlikehold, interiørtips og mye mer. Klikk HER for å se mer.

Jeg kan også anbefale disse artiklene:

Foto: Krogsveen.

10 gode tips til å henge opp bilder

Det kan være en kunst å henge opp bilder og det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal henge opp bilder eller hvordan få det riktig.

Her får du 10 gode tips, som kan hjelpe deg til å få en fin bildevegg.

Klikk HER for å lese hele innlegget.

10 gode tips for små soverom

Stadig flere bor på liten plass, og soverommene blir mindre og mindre. Men heldigvis trenger ikke et soverom være stort for at det skal være fint og funksjonelt.

Klikk HER for å lese hele innlegget.

10 tips som kan gi stuen et løft

Uansett om du har planer om å selge boligen din, eller om du bare ønsker å skape mer trivsel, er stuen et viktig rom. Den er et naturlig samlingspunkt i boligen. Det er her man møtes for å slappe av. Stuen brukes til festlige sammenkomster, filmkvelder og kvalitetstid med familien.

Her får du 10 gode tips som kan gi stuen et løft:

Klikk HER for å lese hele innlegget.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *