Gullfjæren Interiør Awards – en helt magisk dag!

Annonse
.
Et eventyr av en dag og en kveld. ❤️
Det overgikk alle fantasier på så mange plan. 💕😍
Jeg kommer til å huske dette resten av livet. 💗
Et eventyrlig vakkert og hjertevarmt arrangement. ❤️❤️

Hva skal man si til tilbakemeldinger som dette?

Vi har virkelig lagt hjerte og sjel i dette arrangementet og vi har jobbet natt og dag for å få det til, men vi hadde aldri klart å forestille oss tilbakemeldingene vi har fått. Vi føler oss derfor både ydmyke og takknemlige.

Marianne og jeg har i flere år pratet om at vi ønsket å lage et arrangement for å løfte opp og gi oppmerksomhet til alle de dyktige små og store profiler som skriver om Interiør.

Hvorfor?

Fordi, dette er en helt spesiell gruppe. Det er utrolig mange bloggere som daglig opplever nett-troll og mobbing på nett. Og ikke bare enkle negative kommentarer, men virkelig stygg mobbing. Slik er det heldigvis ikke for interiørbloggere og instagrammere. Vi har en uskreven lov om at vi støtter hverandre, og har man ikke noe positivt å si, får man heller la være å si noe. Jeg sier ikke at det aldri har skjedd at noen har skrevet noe negativt. Men i de 10 årene jeg har blogget og vært på sosiale medier, så har jeg aldri opplevd et eneste nett-troll eller at noen har skrevet direkte stygge kommentarer.

Derfor har vi ønsket å lage noe for å bidra til at det fortsetter å være slik og for å hylle alle dem som bruker timevis på å ta fine bilder, på å inspirere oss og på å skrive positive og hyggelige kommentarer. Vi visste at det skulle bli mye jobb, men hadde nok ikke klart å forestille oss hvor mye jobb det faktisk kom til å bli. Men når vi da leser alle de hundrevis av koselige kommentarer etter arrangementet, da kan man jo ikke annet enn å bli glad.

Hvis ikke du hadde muligheten til å bli med i år, har vi gleden av å kunne fortelle at det blir en ny mulighet til neste år på Gullfjæren 2019!

Her ser du video fra dagen: De helt fantastiske kjolene og antrekkene våre er fra Farmhousedesign.

Og her får du litt bilder: (Vibeke S. Myren (Posterhouse.no) har tatt alle bilder med unntak av de det står annet navn under.) Klikk HER for å se mange flere bilder.

Anette Willemine Solheim, som er en av Norges dyktigste på borddekking, hadde dekket et helt fantastisk fint bord for oss.

På bordet ser du servise fra Wik & Walsøe, glass fra Hadeland Glassverk, bestikk fra Hardangerbestikk, dekkebrikker fra Artwood, smykker fra Farmhouse Design og blomster fra Floriss Paleet. Foto: @byphiamarie.

På scenen hadde dyktige Annette Nordstrøm og Linda Elmin, som har interiørbutikken Hviit, laget et utrolig fint miljø med sofa fra Englesson, puter, pledd, teppe og bord fra Artwood, vaser og pynteting fra Hviit og flott tapet fra Borge tapet. Foto: @lottes_hus.

Her ser du bilder fra standsene:

Ellos hadde laget et koselige soveromsmiljø med lekre tekstiler.

De herlige damene fra Farmhousedesign viste både frem lekre klær og fantastisk fine smykker. Foto: Aurora Leonor Jiminez Lorente.

Flisekompaniet hadde med tøffe fliser og baderomstilbehør.

Wik & Walsøe viste frem flotte vaser og helt nydelig servise.

Heffermehl hadde en flott stand med tekstiler og møbler fra Artwood og Englesson.

Hadeland Glassverk viste frem de vakreste glassene.

Hardangerbestikk hadde med et flott utvalg av bestikk.

Anna Bülow lager de vakreste bildene. De er virkelig helt fantastiske.

Anna har også designet de eksklusive vinnerplakatene.

Hotel Continental har gjennomgått litt av en oppussing. De har pusset opp for mer enn en milliard kroner! Og det var virkelig helt eksepsjonelt flotte omgivelser.

Annette Nordstrøm og Linda Elmin, som har interiørbutikken Hviit, er noen av Norges dyktigste på styling, Vi var så heldige å ha foredrag med dem.

Marianne hadde foredrag om Instagram, og jeg hadde foredrag om foto.

Men det aller beste med hele arrangementet var selvfølgelig de flotte deltakerne våre, som var i skikkelig humør. Instagramprofiler fra hele landet, små og store var samlet og gjorde sitt til at dette ble en dag vi sent vil glemme. Se bilder av alle deltakerne her.

Maten var utrolig god. Hotel Continental disket opp med både varme og kalde retter og et lekkert dessertbord.

På kvelden hadde vi den store prisutdelingen.

Vilde Skøld Paulsen har en utrolig flott stemme, ser fantastisk ut og laget skikkelig liv i salen. Kjolen hennes er designet av den norske designeren Tanja Hoff.

July Sax er uten tvil Norges råeste på Saxofon. Fy Søren, den jenta kan spille!

Og så var vi også så heldige å få besøk av dyktige og sjarmerende Sebastian James Hekneby, kjent fra The Voice.

Dagens høydepunkt var selvfølgelig alle prisene som skulle deles ut. Klikk her for å se alle vinnerne.

Vi hadde også med oss de beste hjelperne ever! De gode venninnene våre.

Fra venstre: Grethe, Hanne, Nina, Hedda og Mariann.

Mennene våre Pål og Vegar jobbet også som helter hele helgen. Til og med barna våre var med på å pakke goodiebags!

En ekstra takk til deg Vegar for all hjelpen du har gitt oss, og ikke minst all tålmodigheten din de siste månedene og alt du har gjort ekstra, slik at jeg har hatt mulighet for å gjennomføre Gullfjæren.

Og goodiebags var det mange av. Vi ga bort goodiebags og premier for mer enn 475 000,-!

Det kan være litt av en påkjenning for et vennskap å arrangere et så stort event som Gullfjæren. Men samarbeidet med Marianne har virkelig vært helt fantastisk. Vi står på begge to og får jobben gjort, og jeg har bare blitt enda mer glad i henne etter å ha tatt denne reisen sammen.

Det er helt umulig å være noe annet enn ydmyk, glad og ikke minst takknemlig etter en slik dag! TUSEN hjertelig takk!

Foto: Aurora Leonor Jimenez Lorente

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *