Vil du vinne flotte postere til en verdi av kr 1300,-?

Vibeke har gjennom mange år hatt en stor lidenskap for fotografering og det å formidle via bilder. Etter mange år i en helt annen bransje turte hun å følge sin drøm. Hun jobber nå freelance med fotografering og grafisk design. Høsten 2016 startet hun opp nettbutikken Posterhouse.no.

Posterhouse.no lager postere som er unike, og som trykkes i små opplag, nettopp for å bevare det eksklusive i det å eie noe ikke alle andre har. Hver poster trykkes og kuttes for hånd, så her er det ingen masseproduksjon.

KONKURRANSE

Vil du vinne valgfrie plakater til en verdi av kr. 1300,-?

Alt du trenger å gjøre er å skrive JA i en kommentar her på bloggen, eller HER på Facebook.

Skriv også gjerne navnet på en venn du har lyst til å vinne sammen med. Hvis du vinner – vinner dere begge to. (Totalverdi kr. 2600,-)

Vinnerne trekkes 26. februar.

Lykke til!

Vi har fått lov til å gi dere en rabattkode som gir 20% rabatt på postere, dersom du handler for over kr. 400,- Gjelder kun i dag 22. februar. Bruk koden: «loveyourstyle-m» 

Vibeke er en herlig jente og ikke minst en utrolig dyktig fotograf. Vi er stolte av å kunne fortelle at hun også vil være fotografen under Gullfjæren Interiør Awards den 3. mars.

Fine Vibeke Støbakk Myren er en utrolig dyktig fotograf. Hun har en helt egen evne til å se motivene gjennom kameralinsen.  

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Marianne Haga Kinder. For større vinnersjanser kan du også delta i konkurransen her:

Instagram: @inspirasjonsguidennorge @franciskasvakreverden @gullfjaeren

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 kommentarer

 1. mette kristin bukkvold

  JA

 2. Tak…Robert Muszakowski

 3. Kristina skiveren

  Tina dyhr lynnerup

 4. Jaaa, nydelige postere.Ønsker å vinne sammen med min mann Frank

 5. Anne Bråthen

  Ja

 6. JA!

 7. JA! Har akkurat gått på en liten smell – kjøpte spontant et oppussingsobjekt og alle monner drar :O Ramlet innom bloggen din da jeg googlet «male på fliser» – og fant masse bra info. Flott blogg, skal følge deg videre og bla i arkiv.

 8. Ja! Så nydelige postere 🙂

 9. Ja

 10. Britt-Kari Blom

  JA