Norges 8 mest inspirerende kjøkken

Helt siden september i fjor, har jeg holdt på med Gullfjæren Interiør Awards sammen med Marianne Haga Kinder. Det har vært en utrolig spennende reise, hvor vi har sett høyt og lavt etter de mest inspirerende hjemmene og rommene. Se mer her.

Det er så utrolig mange inspirerende norske hjem, og i dag vil jeg dele det som, jeg mener, er Norges 8 mest inspirerende kjøkken med deg.

Jeg håper du får masse inspirasjon.

@ingerliselille har et kjøkken som er både tøft og koselig på samme tid. Den rå betongbenkeplaten er et spennende element i rommet og den åpne peisen skaper stemning.

@villakildal har laget et spennende kjøkken som skiller seg ut. Det er klassisk samtidig som det er nytenkende. Legg merke til veggen bak vasken, der det er brukt baderomsmosaikk. En spennende effekt.

@evykasseth har sin helt egen stil. Det er laget av gamle møbler i stedet for tradisjonelle kjøkkenmoduler. Resultatet er et kjøkken som ingen har maken, med en koselig og landlig/fransk stil.

@styleby_oliviaangeline har et dramatisk, flott kjøkken nesten helt i sort. Legg merke til den tøffe måten benkeplaten er lagt på kjøkkenøyen. Med tre under og sort plate over.

@enkontrast viser hvor fint det kan være å bruke farger på kjøkkenet. Det stilrene hvite kjøkkenet får liv av fargen på veggene og de grønne plantene.

@funkis_460 har valgt et tøft kjøkken i ulike grå nyanser. Se hvor fint det er med detaljer i messing/gull.

@funkistine har en minimalistisk og moderne stil på kjøkkenet. Jeg bare elsker de rå betongplatene på veggen og den åpne peisen!

Sist, men ikke minst har vi @frufjellstad, som har et kjøkken i lys nordisk stil med en koselig kjøkkenøy med god plass til å sitte rundt og en flott åpen løsning.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *