Interiørstylist Tone Krokens beste trendtips

Annonse

Flotte Tone Kroken på sitt nydelige kjøkken. Bildet er fra den nyeste utgaven av Vakre Hjem & Interiør. Foto: Yvonne Wilhelmsen. 

Det er alltid like inspirerende å møte Tone Kroken. Tone har holdt på i interiørbransjen i årevis og er en av norges beste i sitt felt. Hun er en ener når det kommer til styling og hun tør å tenke nytt.

Vi spurte Tone om hun kunne si noe om interiørtrendene fremover og her kommer de.

Tones trender for 2018

70- og 80 -tallet er fremdeles hot i interiørtrendene – det er lounge, glamour og dekandente miljøer, – og en herlig blanding av mønsterbruk og velour! Dyremønster og organiske, blomstrete innslag er det kuleste nå.

Greige er den nye fargen – greige er en blanding av grått og beige, og den kommer for fullt. Den nordiske stilen med lys natur og organiske farger blir aldri helt borte fra trendbildet. De mørke safirfargene er fremdeles populære, og nå kommer også neon for fullt!

En interiørtrend er også å få mer personlighet inn i interiøret – det er ikke EN stil som er viktig, men helst en mix av stiler som gjør at den blir  bare din. Så denne våren er det bare å hive seg ut i farger, glam og glamour, og gjerne en lite dash av litt organisk nordisk også. (På bildene over ser du stua og og soverommet til Tone) Er det ikke fint?

Og den nordiske stilen er hot som aldri før – men  med mere lekenhet, farger og ikke så strengt og cleant som før.

Stripete Lazydays linputer – akkurat passe rustikke og tøffe. 🙂

Krukker med patina og sjel.

Tone har de siste 13 årene jobbet sammen med fotograf Yvonne Wilhelmsen. De to stortrives med å jobbe sammen som et team.

Yvonne på jobb – mandager har jentene hjemmekontor hos Tone og genseren og lua er fra eget design som du finner i nettshoppen.

Denne høsten har de startet Lazydays som er en blogg og en spennende nettbutikk med unike skatter. Som stylist ble Tone lei av alle masseproduserte og ofte like objekter, og som fotograf liker Yvonne å finne ting som popper opp i et hjem. Så det du finner hos Lazydays er nøye utvalgt  og kjøpt inn-/eller laget av jentene i få eksemplarer.

Tone og Yvonne finner tingene på reisene sine rundt omkring i verden. De elsker å reise, og som team trenger de det – «det er da vi blir inspirerte, kreative og spennende i jobbene våre» forteller Tone entusiastisk.

Tone skal være dommer på Gullfjæren Interiør Awards, og det er vi så glade for! Som jurymedlem har Tone fulgt ekstra godt med de siste månedene og hun gleder seg stort til den store dagen den 3. mars. Vi har også fått lov til å gi bort et helt unikt marokkansk teppe fra Lazydays. Se neste innlegg.

Foto: Yvonne Wilhelmsen/Tone Kroken/Vakre Hjem & Interiør.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *