5 supergode smoothie oppskrifter

Reklame

Jeg synes det er utrolig gøy når noen tør. Tør å starte for seg selv og gjøre noe de virkelig brenner for. To av mine gode bekjente brenner for å få folk til å leve sunnere og nå har de startet opp en nettbutikk som selger rå økologisk supermat blandinger fra tørkede og pulveriserte planter, grønnsaker, bær, alger og frukt, noe som jeg synes er en skikkelig god ide.

Jeg får ikke betalt for å skrive innlegget. Men siden det er noen jeg kjenner har jeg likevel merket det med reklame. Og dette er noe jeg gjerne reklamerer for.

Øivind, søsteren hans Eva og Jannicke har som mange andre en travel hverdag med barn som skal avgårde på skole og fritidsaktiviteter og mye å gjøre. De har ønsket å gjøre det enkelt for alle å få tak i naturlig sunn og næringsrik mat som er lett å få i seg.

De har derfor, i samarbeid med en dyktig produsent og ernæringseksperter, satt sammen seks forskjellige superfood produkter og i tillegg økologisk maca-rot som håndplukkes på over 4000 meters høyde i Andesfjellene i Peru.

Resultatet er økologisk og helt naturlig supermat-pulver som kan brukes i alt fra juice, smoothier, grøt, joghurt etc. 

Jeg har fått lov til å gi bort en rabattkode til dere fine følgere. Bruk koden FVV022018 da får du 20 % rabatt på alt i nettbutikken til Rå KolonialSe mer her.

Jeg har testet ut flere ulike varianter og har allerede fått flere favoritter. 

Jeg har fått lov til å dele 5 supergode oppskrifter fra Rå Kolonial

Tilsett det du vil av superpulver for maks effekt.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *