Vinn 2 års-abonnement på Vakre Hjem & Interiør

ANNONSE
Da har vi gleden av å gi bort 2 års-abonnement på Vakre Hjem & Interiør. Norges vakreste og mest inspirerende interiørmagasin.
Vi er stolte av å kunne fortelle at Vakre Hjem & Interiør er en av våre utvalgte sponsorer til Gullfjæren Interiør Awards. I den anledning får du og en venn mulighet til å vinne 1 års-abonnement hver. Samlet verdi på premien er kr. 1 584,-.
Jeg har selv abonnert på Vakre Hjem & Interiør i årevis, og noe av det beste jeg vet, er når det kommer en ny utgave i posten. Da lager jeg meg noe godt å drikke og setter meg godt til rette i sofaen. Det er hverdagslykke for meg.

Konkurransereglene er veldig enkle:

 1. Lik Vakre Hjem & Interiør på Facebook. Klikk HER!
 2. Skriv JA i kommentarfeltet på Facebook ved å klikke HER, eller legg igjen en kommentar her på bloggen. Skriv også gjerne navnet på en venn du har lyst til å vinne sammen med. Hvis du vinner – vinner dere begge to.

Vinnerne trekkes 5. februar.

Lykke til!

Foto: @monagundersenfotograf Styling: Stylingmaggie @lamainterior

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Marianne Haga Kinder og Inspirasjonsguiden. For større vinnersjanser kan du også  delta i konkurransen her:

Instagram: @inspirasjonsguidennorge @franciskasvakreverden @gullfjaeren

Facebook: inspirasjonsguiden, Franciskas Vakre Verden, Gullfjaeren.

Vakre Hjem & Interiør er bladet for deg som vil bli med inn i de vakreste hjemmene, hyttene og hagene i Norge og i utlandet. Få tips og bli inspirert til å skape ditt unike drømmehjem med vakre detaljer.

Akkurat nå får du også et godt tilbud på abonnement på Vakre Hjem & Interiør med et lekkert duftlys fra Panier Des Sens. Se mer her.

Vakre hjem og Interiør samarbeider med noen av verdens beste fotografer og byr således på fantastiske bilder av inspirerende interiør og arkitektur. Lesere får også ta del av gode råd og veiledning innen interiørdesign og shopping, i tillegg til nyttige produktguider.

Vakre Hjem & Interiør er et magasin for dem som ønsker å skape et personlig hjem med klassisk stil, hvor det gamle er blandet med det nye. I hver utgave presenterer magasinet særegne interiører og lar leseren besøke hjem med sjel og individualitet som utstråler glede. Målet er at leseren skal bli inspirert til å odle frem sin egen unike innredningsstil og gjenspeile den i sitt eget hjem.

I magasinet finner man også smarte gjør-det-selv-tips, shoppingguider og oppskrifter på årstidens matretter. Vakre Hjem & Interiør er rett og slett et komplett boligmagasin i pen forpakning som gis ut åtte ganger i året. Her er litt inspirasjonsbilder fra tidligere utgaver:

Se mer her:

Styling: @tonekrok Foto: @filippatredalphoto

Foto: @birgittawolfgang @sisters_agency

Styling: @tonekrok Foto: @filippatredalphoto

Foto: @annettenordstrom.no

Styling: @tonekrok Foto: @filippatredalphoto

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, markedsført, administrert eller knyttet til Facebook.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 kommentarer

 1. Kristin

  Dette hadde vært en fin premie for meg og mitt søskenbarn Irene.

 2. Vakre Hjem & Interiør er perfekt inspirasjon magasin for meg og beste venninna mi Henriette❤️

 3. Hildegunn

  Dette bladet passer perfekt for meg slik at eg få litt ny inspirasjon og tips til å innrede mitt/vårt nye hjem

 4. mette kristin bukkvold

  Ja, dette kunne jeg tenke meg. Ville delt med søskenbarnet mitt.

 5. Jag vill gärna vinna tillsammans med min dotter Erica.

 6. Anne Rita

  Ja takk
  Håper også min venninne Grethe vinner sammen med meg.

 7. Det hadde gledet meg å vinne sammen med min venninne Marianne.

 8. Ja! Ønsker også at min niese Line skal vinne.

 9. Ja! Med mamma (Margaret Strand)

 10. det hadde vært supert å vinne ab på vakre hjem og interiør . Ville delt med min gode kollega Nina

 11. fin fin premie til min datter og mig