Hjelp meg å velge drømmehuset!

ANNONSE

Panorama

Jeg sitter her med en varm kopp te og ser i den nye husboka fra Norgeshus. Jeg må innrømme at det frister å bygge nytt hus.

Det er så utrolig mye fint å velge mellom. Jeg har inngått et samarbeid med Norgeshus, og skal velge meg mitt drømmehus.

Jeg har lenge drømt om et funkishus, som det på bildet over. Store glassflater, stramme linjer og flott utsikt. Jeg likte også den buede fasaden som er med på å myke opp huset. Ja, og jeg hadde heller ikke sagt nei takk til bassenget.

Fossen

Dette huset synes jeg også er utrolig fint. Det er tøft med ulike plan og den takterrassen ser helt fantastisk ut. Praktisk med carporten som henger sammen med huset.

Flya

Men tenk så deilig det hadde vært å hatt alt på ett plan. Man trenger jo egentlig ikke så stor plass. Dette huset er på 150 kvadrat men har alt man trenger. Jeg drømmer ofte om å nedskalere. Kanskje dette blir drømmehuset.

Gods

Dette huset er også utrolig flott. Klassisk, herskapelig og luksuriøst.

Det er jammen meg ikke enkelt å velge. Hvilket av disse fire husene likte du best?

Du kan se husene fra Norgeshus på nett her. Og du kan bestille husboka her.

Jeg synes det er ekstra hyggelig å få boken sendt hjem. Da kan man lese i ro og fred, uten forstyrrelser. I boka er det også inspirasjon og forklaring fra arkitektene på hvorfor de ulike husene er valgt. Det er ekstra positivt at det er store muligheter for å kunne tilpasse husene til det man selv ønsker.

Du finner Norgeshus på Facebook her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *