God jul!

Kjære fine leser

Tusen hjertelig takk for at du har vært med meg og delt utrolig mange fine stunder og opplevelser i året som har gått.

Jeg gleder meg masse til det nye året og ikke minst gleder jeg meg til å dele masse inspirasjon med deg.

Jeg ønsker deg og dine en riktig god jul og et helt fantastisk nytt år!

May the best be yet to come!

Varme julehilsener

Skjermbilde 2016-12-22 kl. 17.13.28


Skjermbilde 2016-12-22 kl. 17.13.40

2 kommentarer

 1. Kjære Franciska.
  Jeg så ikke innlegget ditt før nå, jula er en travel tid.
  Det er jo oss lesere som skal takke deg. Nå skal ikke jeg takke på vegne av alle, men jeg vil iallfall si at du gir MEG så mye glede og inspirasjon med bloggen din, at det er en fryd å følge deg. Bildene dine er så flotte, og alltid ledsaget av en fin tekst. Du er flink til å holde deg til «dagens tema». Du slipper oss inn i hjemmet ditt, og viser oss gladelig hva du har funnet på av interiør-«krumspring».Du slipper oss også inn i hjertet ditt, av og til blir du ganske personlig , men likevel ikke altfor privat. Det er en fin balansegang som du mestrer perfekt.
  Også maten da! Så mye deilig og fristende mat du lager, spesielt kaker. Det er liksom ikke grenser. Helt fantastisk! Og ja, jeg har prøvd noen av oppskriftene.
  Så nå på slutten av året er det jammen på tide at vi lesere takker deg. Du er en suveren inspirasjonskilde både interiørmessig og på kjøkkenet, jeg blir så glad hver gang det kommer et nytt blogginnlegg.
  Ønsker deg en fin nyttårsfeiring og alt godt i det nye året. Jeg gleder meg til ditt neste bloggeår.
  Klem fra Berit.

  1. Kjære Berit
   Så utrolig hyggelig å høre.
   Det varmer virkelig.
   Jeg skal gjøre alt jeg kan for å fortsette å inspirere.
   Ønsker deg alt godt for det nye året!
   Stor klem
   Franciska 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *