En jul – fire stiler – hvilken liker du best?

ANNONSE

Noe av det som er fint med julen, er at vi kan skape akkurat den julen vi selv liker best. Noen liker det tradisjonelle, andre det naturlige eller elegante og stadig flere liker en moderne jul.

I dag deler jeg fire ulike julestiler. Hvilken stil liker du best?

Alt på bildene er fra Skeidar.

Tradisjonelt og stemningsfylt

Den tradisjonsrike julen i rødt gir hjemmet ditt den varme og gode julestemningen.

Du får stilen ved å bruke rødt som hovedfarge, gjerne sammen med gull eller sølv, og ved å tilsette tradisjonell og god gammeldags pynt. Nisser, lykter, lys og kranser pynter opp.

Naturlig og lunt

Stadig flere går for den naturlige og lune julen. Den skaper en jordnær og hyggelig ramme rundt høytiden. Den passer særlig godt om du velger å ha jul på hytta, men er også et godt valg om du liker den landlige stilen.

Den naturlige og lune julen får du ved å velge en dempet fargepalett i hvit, gull, sølv og naturfarger. Naturelementer som mose, greiner, kongler, granbar, skinn etc er også viktige elementer. Stearinlys er med på å skape stemning.

Elegant og tidløst

Dette er en spennende stil som fører tankene tilbake til Art deco stilen på 1920-tallet med dekadent luksus og dempet eleganse.

Du får stilen ved å velge luksuriøse materialer som fløyel og silke og få, men eksklusive elementer. En fargeskala i støvet lilla satt sammen med gull og glitrende brun er også et godt valg.

Moderne og urbant

Dette er en ganske ny stil som passer godt for de som liker den minimalistiske stilen.

Du trenger ikke så mye pynt. I denne stilen er det Less is More. Designelementer og enkle klare linjer kjennetegner stilen. Skap stemning ved å bruke granbar, masse stearinlys, LED-lys og detaljer i gull.

Foto: Skeidar

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *