Glutenfri pepperkakedeig – ja takk!

ANNONSE

Hva gjør man når man skal bake pepperkaker, og får besøk av en som ikke tåler gluten?

Nå får man heldigvis kjøpt ferdig glutenfri pepperkakedeig. Veldig praktisk!

Jeg har testet ut glutenfri pepperkakedeig og grove minibaguetter fra Fria.

Vi fikk bakt skikkelig gode pepperkaker og pyntet pepperkakehus. Etterpå var det godt med glutenfrie rundstykker, og selvfølgelig måtte vi også smake litt på pepperkakene.

Pepperkakene var skikkelig gode, bedre enn mange pepperkaker laget på ferdig deig, som jeg har smakt før. Minibaguettene var også skikkelig gode. Det er nesten så jeg får begynne å spise glutenfritt selv.

Fria Brød er et familieeid firma som har spesialisert seg på å lage god gluten-, laktose- og melkeproteinfri bakst. De har holdt på i mer enn 20 år og har mange ulike glutenfrie produkter. Blant annet grovbrød, rundstykker, søte bakevarer og pizza. Se mer her.

Noe av det som gjør produktene deres så bra, er at de fryser ned produktene med en gang de er laget før de blir kjørt ut til butikkene. Slik holder de seg ferske i lengre tid og beholder sin gode smak. Du finner produktene til Fria i frysedisken. Brød og rundstykker skal finnes i alle dagligvarebutikker. Pepperkakedeigen finner du på Joker, Spar, Meny, Kiti og Bunnpris.

Hvis du har glutenallergi, kan jeg anbefale deg å ta en titt på sidene til Fria, de har også mange gode glutenfrie oppskrifter. Klikk her for å se mer.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *