10 tips som vil øke verdien på boligen din

Det er gøy å gjøre det fint hjemme, men det er ekstra moro om det man gjør samtidig øker verdien på boligen. (Og det blir enklere å få sin bedre halvdel overtalt til å bli med på det hvis man kan vise til at det kan lønne seg på sikt også. 😉

Jeg har derfor spurt Eiendomsmegler Krogsveen om hva de mener er de beste tiltakene man kan gjøre for å øke verdien på boligen, og de hadde mange gode tips å komme med:

10 tips som vil øke verdien på boligen din

  1. Sørg for at helhetsinntrykket er bra. Det er noe av det viktigste du kan gjøre. En visuelt tiltrekkende bolig vil være mer verdt enn det motsatte.
  2. De fleste meglere mener du får mest for pengene ved å bruke dem på maling og overflatebehandling. Det som koster minst, men som man ser mest.
  3. Sørg for at boligen ser ferdig ut. Det lønner seg å få satt opp den listen i gangen og få tapetsert den siste veggen.
  4. Mal gulnede lister og dørkarmer. Det vil gi hele boligen et løft.
  5. Puss opp badet før kjøkkenet. Det er flere som er opptatt av at badet enn kjøkkenet er pusset opp.
  6. Men et nyoppusset kjøkken er også et pluss.
  7. Gulvsliping kan være en god investering. Hvis du har et gulv som har sett bedre dager kan det derfor være en god investering å få det slipt.
  8. Hvis du ikke har mange rom fra før kan det være lønnsomt å sette opp en lettvegg for å lage for eksempel en sovealkove eller et ekstra rom.
  9. Sørg for at taket er tett og ser bra ut. Det er mange som er redd for tak som ikke er i orden.
  10. Det lønner seg også å gi hagen et løft. Klikk HER for å få 5 gode tips til å få en flott gressplen. Klikk HER for å få flere gode hagetips.

Kunne du tenke deg å finne ut hva boligen din er verdt? Krogsveen har en ganske kul lynvurdering som raskt gir deg svar.

Alt de trenger er opplysninger om boligen samt noen få bilder. Det tar bare noen få minutter og man får svar innen en arbeidsdag.

Klikk HER for å se mer.

Eiendomsmegler Krogsveen er en av Norges største på Eiendomsmegling. De har 50 meglerkontorer og 315 ansatte med hovedvekt på Østlandet samt Stavanger, Bergen og Ålesund.

Krogsveen er også kåret til best i bransjen av Norsk kundebarometer.

Foto: Krogsveen/Borowiak.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Har du lyst på boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *