Familieferie – Katastrofe eller idyll

Vi har akkurat kommet hjem fra Mallorca etter 10 utrolig fine dager.

Det er alltid litt spennende når man drar på ferie med en annen familie. Det kan enten gå skikkelig bra eller skikkelig dårlig. Vi har reist på ferie flere år alene etter et par opplevelser der det ikke gikk spesielt bra. (Hjelp.) Men denne gangen var det virkelig full klaff. Vi dro med gode venner som har to barn på samme alder som våre og både små og store storkoste seg sammen.

Huset vi bodde i er det beste huset vi har leid. Det ligger bare 10 minutter nord for Palma (Mallorca) og det har alt som to familier trenger. Stort svømmebasseng, 4 store soverom, masse plass og flotte uteplasser.

Det er andre gang vi leier det, men ikke siste. Det ble utrolig nok mye rimeligere enn noen av de sydenturene vi har vært på med barna og det kan ikke sammenlignes. Bare det at man har huset og bassenget helt for seg selv. Barna kan bade så mye de vil uten å forstyrre noen og vi har full kontroll med hva de gjør og holder på med.

Huset fant vi privat. Du kan se mer HER.

Her er litt flere bilder fra huset:

Huset ligger på et stort privat område med sitron, fiken og avokadotrær. Vi fikk beskjed om at det bare var å plukke så mye vi ville, det ble derfor hjemmelaget lemonade daglig. Området er innhegnet med en stor port, men det ligger i et rolig og hyggelig område.

Bassenget er ganske stort 50 kvadratmeter og lykken er at ingen trenger stå opp klokken seks på morgenen for å holde av solstoler. 😉

Ved siden av bassenget var det et stort overdekket spiseområde, her var det veldig koselig å spise både lunsj og middag.

Det var en stor terrasse i andre etasje, den brukte barna til å sove på om natten. Gjett om det var lykke å kunne ligge under åpen stjernehimmel.

Vi var også på båttur da vi var der. De som har huset har også en båtutleie, vi fikk derfor en god pris. Se mer her.

Vi hadde med en privat fører av båten som kjørte oss ut til flere koselige badesteder i nærheten av Palma.

Foto: Franciska Munck-Johansen / Villa Caricuao

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Kunne du tenke deg boken Franciskas fristende kaker? Klikk HER for å bestille den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *