Hurra for dyktige Norske gründere!

Jeg heier på Norske gründere, og jeg heier ekstra mye på godt voksne norske kvinner som tør å satse på norsk design i god kvalitet.

Merete Nyegaard Dehn som står bak Dehn Design, er en av dem.

Hvis noen skulle tro det er enkelt å starte opp for seg selv med salg av klær i Norge, er det bare å tro om igjen. Det er virkelig ikke enkelt, særlig ikke om man ønsker å lage det i god kvalitet og samarbeide med andre på en god og etisk måte. Det er mange hindringer man må over og igjennom og det at det i det hele tatt er noen som lykkes er nesten et under.

Nettopp derfor heier jeg litt ekstra. For Merete har fått det til! Hun har ikke bare klart å lage flere kolleksjoner med fantastiske klær, hun har også klart å få det til å gå rundt. I tillegg til det er hun en av de hyggeligste personene jeg har møtt og hun brenner virkelig for det hun gjør.

Hun har sendt meg flere plagg som jeg fikk lov til å teste ut, og dette er plagg jeg gjerne anbefaler videre. Jeg er høysensitiv og det skal lite til at ting klær eller irriterer. Noe av det beste med disse plaggene er derfor at de er super komfortable. Det er for eksempel ingen vaskemerker i plaggene og de er laget i lekkert materiale som bambus som er mykt og puster og deilig myk Alpakkaull. Det er også en stor fordel at designet er slikt at det former seg etter kroppen og får frem former på en fin måte.

Her ser du favorittplaggene mine:

Jeg tror ikke jeg har hatt mer komfortable klær enn disse koseklærne. De er supermyke, elastiske og utrolig behagelige å ha på. Det er blitt favoritt antrekket mitt når kvelden kommer. Av med alt som strammer og på med disse. Du finner dem her.

Denne sweateren er også helt fantastisk. Jeg hater når det klør, men denne er bare deilig myk. Den er like god å ha en vinterkveld som på kalde sommerkvelder. Den finner du her.

 25

Dette var den første ponchoen jeg fikk. Den hadde jeg med da vi dro til Puerto Rico i vinterferien. Det er et perfekt plagg å reise med, godt å ha i Norge og på flyet da det var litt kaldt, og smart å rulle sammen til en pute på flyet. Ikke tok det mye plass heller. Du finner det her.

Den største favoritten min er likevel det helt nye sjalet som heter Daisy. Det er bare så utrolig lekkert. En helt fantastisk kvalitet, med store flotte frynser og mykt og deilig å ha på. Det finner du her.

Jeg føler meg forresten i godt selskap. Mette Marit har nemlig også falt for flere av plaggene til Dehn Design. Her ser du henne i noen av ponchoene deres.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *