Endelig har vi funnet HUSET!

Skjermbilde 2016-05-18 kl. 16.05.19

Jeg liker å dra til ulike steder og vi drar svært sjelden tilbake til samme sted. Men dette huset er bare så utrolig fint, for første gang kommer vi derfor til å leie samme hus to ganger. Det ligger bare 10 minutter nord for Palma (Mallorca) og det har alt som to familier trenger. Stort svømmebasseng, 4 store soverom, masse plass og flotte uteplasser. Det har også inkludert WiFi. Perfekt når man har barn som ikke klarer å være borte fra telefonene og en mann som ikke har lyst til å dra noe sted uten å kunne bruke Unibet.

Jeg har egentlig ikke lyst til å anbefale det videre, for her kommer vi garantert tilbake, men de som har det er så utrolig hyggelige at jeg gjør det likevel. 🙂

Du kan se mer HER.

Har du vært på Mallorca eller skal du hit? Hva er de beste tipsene dine? Hvilke steder kan du anbefale å besøke? Eller anbefale å gjøre?

Under ser du mine beste Palma tips. 🙂

Her er litt flere bilder fra huset.

Skjermbilde 2016-05-18 kl. 13.20.20Skjermbilde 2016-05-18 kl. 13.20.33

For to år siden overrasket jeg to venninner med tur til Mallorca, (les mer om den turen her). Palma er en av favorittbyene mine, og her er stedene jeg kan anbefale å besøke:Port Blanc

Port Blanc ligger med en flott sjøutsikt og har en sofistikert maritim atmosfære, med lekre uteplasser og spennende mat. Se mer HER!


Tast Club

Tast Club er en uoppdaget perle i Palma. En restaurant som det ikke reklameres for men som folk finner på anbefaling. Her er det lite turister og autentiske smaker. En møteplass for lokalbefolkningen med høyt hvelvet tak og glitrende lysekroner. Se mer HER!

Abaco

Dette er et sted du aldri finner hvis du ikke vet om det. Utenfra ser det ut som helt vanlige store gamle dører, men bak dørene ligger denne Alladins hule! Som tatt ut av et eventyr fra Tusen og en natt! Enorme blomster- og fruktoppsatser, fontener og store fuglebur sammen med gamle møbler og små spesielle bortglemte rom. Dette er stedet å gå for å få en drink før eller etter middag. Se mer HER.

Boathouse

Relaxed men kult sted å henge ut rett ved vannkanten i båthavna midt i Palma. Ferske ingredienser og ujålete mat med masse gode smaker. Her får du både frokost, lunsj og middag og coctails med dj-musikk på kvelden i helgene. Se mer HER.

Purobeach Palma

Purobeach er et livsstilskonsept med mat, drikke, lounge, pool og spa. Helt i hvitt, med marrokansk-inspirert innredning! Verdt et besøk bare for interiøret! Se mer HER.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

2 kommentarer

  1. Marie Bøch

    Ta toget fra Palma til Port de Soller, gammelt tog som tar deg gjennom fantastisk natur. Når ni er framme ta de gamle toget fra San Francisco ned til Port de Soller. Kos er med deilig vann og finn er en tapas restaurant for lunch. Tilbake utmed ettermiddagen. God tur. Huset ser fantastisk ut.

    1. Franciska Munck-Johansen

      Takk for bra tips 🙂 Ja, Soller er helt fantastisk, vi var der i fjor. God idé å ta toget. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *