Ah, endelig helg!

Finnes det noe bedre enn når man er ferdig med uka, kommer hjem fra jobb og endelig kan ta helg med god samvittighet?

Noe av det beste jeg vet er å ta på myke deilige chilleklær, lage en god kopp te, få pusen på fanget og finne frem et interiørblad eller to. Det blir ikke mye bedre enn det.

Jeg er jo blitt ambassadør for Dehn Design, og det er ikke uten grunn. De har bare de mest fantastiske klærne!

Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av klær og liker heller ikke å bruke mye penger på det, men etter jeg fikk øynene opp for disse klærne, skjønner jeg hvorfor noe koster litt mer.

Jeg bare ELSKER den nye chilledressen min. Jeg er høysensitiv og hater når ting strammer og klør. Jeg er slik som klipper av alle vaskemerker, bare for å slippe å kjenne dem. Ha, ha, jeg er nok litt rar. Men denne kosedressen kan virkelig anbefales.

Den er laget i supermykt bambusmateriale som gjør at det føles deilig og mykt mot huden og regulerer temperaturen. Det er heller ingen vaskemerker i plaggene. Det er trykt på innsiden i stedet (smart!). I livet er det knyting i stedet for strikk og det er som en drøm å ha på.

De har masse fint å velge mellom. Det er klassiske og stilrene klær, som man kan ha i årevis. Alt er designet slik at det får frem det beste i en.

Chilledressen min er forresten Sara sweater og Shanti trousers. Begge deler fåes i mange ulike farger.

Klikk HER for å se mer!

Ha en super helg! 🙂

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 1

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *